UZBUDLJIVA UTRKA

FOTO Na 6. kolu Polarne kros lige Prelog Jasmina Ilijaš brža od svih muškaraca, osim jednog!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Marko Kiš / BK Prelog
- Advertisement -

Šesto kolo Polarne kros lige Prelog, održano u subotu, 21. siječnja 2023. godine u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog uz akumulacijsko jezero HE Dubrava u Prelogu, donijelo je nove uzbudljive trenutke.

Kao prvo, unatoč hladnoći i snježnoj mećavi, utrka je okupila lijepi broj od 130 trkača (43 na dugoj i 87 na kraćoj stazi) te 7 hodača. I dva slatka psića, koje je sa sobom poveo trkač Branko Leščak iz TK Bukovački begači. Kao drugo, na utrci se pojavila trkačica Jasmina Ilijaš iz Donjeg Kraljevca, žena koja je već osvojila niz nagrada, prkosi silama prirode i na utrkama je već bila brža od muškaraca, pa su se njezini muški trkači morali dobro oznojiti da ih ne pretekne. No, pretekla je sve osim, jednog, te istrčala najbrže vrijeme duge staze 11. Polarne kros lige Prelog.

JURICA TOMAK JEDINI BIO BRŽI OD JASMINE!

Na dugoj stazi (10,8 km) u muškoj kategoriji 1. mjesto je, kao i prošli put, zauzeo Jurica Tomac (AK Međimurje) s vremenom od 38:51. Drugo mjesto pripalo je Ivici Plantaku (TK Ivančica Ivanec), a treće mjesto zauzeo je uspješan Ivan Ružman (indiv).

Jurica Tomac, Ivica Plantak i Ivan Ružman

Na dugoj stazi, prvo mjesto kod žena, te 2. MJESTO U UKUPNOM PORETKU, što se gotovo nikad ne događa na utrkama, zauzela je trkačica Jasmina Ilijaš (TK Maraton 95) s vremenom od 41:18. Godinu dana starija od Jurice Tomac i samo 2 minute i 67 sekundi sporija od njega. Drugo mjesto zauzela je Iris Jambrešić (TK Maraton 95), koja je na prošlom kolu bila prva, dok je odlično treće mjesto ponovno zauzela uspješna Dijana Novak (AK Međimurje) iz kategorije V50.

Jasmina Ilijaš, Iris Jambrešić i Dijana Novak

MLADI LEON MILNER SE VRATIO I NIJE MU BILO RAVNOG!

Na kraćoj utrci od 3.2 kilometra kod muškaraca, na utrci se opet pojavio mladi Leon Milner (TK Bube) i zauzeo 1. mjesto s vremenom od 11:22. Na 2. mjestu ponovno je bio Siniša Škvorc (AK Međimurje), a na 3. mjestu ponovno Dario Posavec (Fitnes centar Advance).

Leon Milner, Siniša Škvorc i Dario Posavec

Kod žena, na kraćoj stazi 1. mjesto ponovno je zauzela kraljica kraćih staza Ivana Zeljko (AK Međimurje), s vremenom od 13:40. Drugo mjesto zauzela je Nika Svetec (AK Fit Zaprešić),a treće Marina Sanjković (TK Rudar).

Ivana Zeljko, Nika Svetec i Marina Sanjković

Kod hodača, prvo mjesto pripalo , već standardno, Borisu Lackoviću (AK Dinamo Zrinjevac) s vremenom 18:18, dok je kod žena prvo mjesto osvojila Tija Požgaj (AK Koprivnica) s vremenom 23:15.

Pred nama je još tri kola, a raspored im je sljedeći:

7. kolo 28.1.2023.

8. kolo 4.2.2023.

9. kolo 11.2.2023.

10. proglašenje pobjednika i druženje – 18.2.2023.

Sve rezultate i fotografije pogledajte na stranici BK Preloga ovdje.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još