BRAVO ZA NAŠE PLESAČE!

Plesni studio Korak u finalu Supertalenta!

Nastupi devetero talentiranih kandidata nizali su se kroz drugu polufinalnu epizodu Supertalenta, no samo tri najbolja nastavila su borbu za veliku pobjedu u showu. Pred žirijem, kojim je u ovoj epizodi predsjedao Janko Popović Volarić, nije bila laka odluka, a konačan odabir pao je na mladu pjevačku nadu Anatachu Filimone, rasplesani Plesni studio Korak te markantnog akrobatskog performera Olega Tatarynova koji su svojim sjajnim nastupima izborili prolaz te tako popunili pola mjesta u finalu.

Šarolikom i upečatljivom koreografijom prolazak u finale izborio je i Plesni studio Korak iz Čakovca koji je članove žirija ostavio pod pozitivnim dojmom, odvevši ih na trenutak na ulice životopisnog Pariza.

„Nemamo puno plesnih grupa, ali vi ste u tom smanjenom broju bili moj apsolutni favorit i prije ovog nastupa. Ja obećavam da ću napraviti sve da kolege uvjerim da prođete u finale jer to zaslužujete“, poručio im je nakon nastupa Janko, a njihova energija osvojila je i Davora koji je zaključio: „Svi koji kažu da ples nije supertalent, probajte vi ovo složiti“.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

A cijelu priču o Plesnoj skupini Korak pročitajte u našem tekstu: Zanimljiva grupa pametnih, mladih ljudi, kojima je ples promijenio život

Najnovije vijesti

Pročitajte više