HDZ NAJAVIO PODRŠKU LJERKI CIVIDINI U ČAKOVCU

Ministar Darko Horvat uvijek za (slikanje) kada su dame u pitanju!

Darko Horvat, ministar graditeljstva u Vladi RH, prije lokalnih izbora je u nekoliko navrata bio u Murskom Središću. U jednom takvom posjetu snimili smo ga u lijepom društvu dama. Našao se između Željke Blagus i Martine Bezek (s lijeva). Nije ni trenutka razmišljao kada smo ga zamolili da nam pozira u društvu dama.

-Naprotiv. Kada su dame u pitanju nika ne dvojim fotografirati se s njima ili ne – rekao je.

Željka je članica HDZ, a Martina je nezavisna na HDZ-ovoj koalicijskoj listi.

-Pošto me gradonačelnik zamolio da budem na njegovoj listi pristala sam jer zaista ga cijenim i poštujem, a uz to mi je uvijek pomogao kada sam bilo što trebala po pitanju Trkačke lige Rudar. Tako da sam mu jako zahvalna na tome i za njega imam samo riječi pohvale – rekla je Martina, predsjednica TK Rudar Mursko Središće i jedna od poznatih hrvatskih trkačica na duge staze.

Ministar Horvat je, inače, predsjednik međimurskog HDZ-a, i već je najavio da će u drugom krugu izbora za čakovečku gradonačelnicu podržati još jednu damu, HNS-ovu Ljerku Cividini. Naime, HDZ u tome ima iskustva jer već godinama dobro surađuje s HNS-om i u Murskom Središću. SDP-ovac Stjepan Kovač očito nije omiljen među HDZ-ovcima!

Najnovije vijesti

Pročitajte više