LIPANJSKE RADOSTI

FOTO Društvo žena Donji Mihaljevec lovile ribe, igrale društvene igre i odigrale glumačku predstavu!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Društvo žena Donji Mihaljevec
- Advertisement -

Članice udruge Društvo žena Donji Mihaljevec imale su posebno aktivan lipanj 2022. godine. Ova udruga, na čelu s predsjednicom Miljenkom Setnik, koja se već istaknula svojom svestranošću i kreativnošću, ponovno iznenađuje svojim aktivnostima i uspjesima.

U subotu, 11. lipnja, članice te udruge Anamari Bartolić, Marijana Bartolić i Miljenka Setnik, sudjelovale su na natjecanju udruga u ribolovu, koje je organizirao ŠRD-a Drava Donji Mihaljevec kod Ribičkog doma pri Cigljeni. Pri tom su osvojile 2. mjesto pojedinačno, svaka u svojem sektoru, te lijepo 3. mjesto ekipno!

Iduće subote, 18. lipnja, Društvo žena Donji Mihaljevec organiziralo je druženje u prirodi uz društvene igre i roštilj pri Ribičkom domu pri Cigljeni. Osim zabave, raznih društvenih igara i dobre glazbe, nije nedostajalo ni fine hrane jer su se roštiljanja prihvatili njihovi logističari, odnosno muževi. Svako njihovo druženje u prirodi uljepšava im vikende i ostaje mali, lijepi događaj za pamćenje.

Napokon, na sportskom druženju umirovljenika Svete Marije, Kotoribe, Donje Dubrave i Donjeg Vidovca održanom u Domu kulture u Svetoj Mariji u subotu, 25. lipnja, glumačka skupina Društva žena Donji Mihaljevec nastupila je sa svojom popularnom kazališnom izvedbom „Kanol“, političkom satirom koju su osmislili još u vrijeme korone u sklopu svog projekta „Smehom po Mihaljevci“, te oduševile publiku.

Udruga Društvo žena Donji Mihaljevec za cilj ima kroz druženje i raznorazne aktivnosti poboljšati kvalitetu života, u čemu se maksimalno trude i u tome svakako i uspijevaju!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još