DESET MJESECI UVJETNO ZA BLUDNE RADNJE

Došao udanoj susjedi, skinuo hlače i gaće te je nagovarao na seks

U sudskoj praksi svako malo naiđemo na poneki “biser”, a portal danica.hr ovih dana prenosi presudu koja je izazvala poprilično zanimanje tamošnje javnosti.

Naime, Mate (27) je proglašen krivim i osuđen, jer je počinio bludnu radnju prema udanoj susjedi Tamari koju je nasilno nagovarao na seks te se pred njom skinuo.

Prema presudi, on je ove godine u siječnju u okolici Bjelovara “u cilju zadovoljenja spolnog nagona, ušavši u kuću, skinuo hlače i gaće te Tamari predložio da imaju spolni odnos i rekao da nitko neće saznati”.

Kad je ona odbila i zaprijetila da će zvati supruga te mu rekla da izađe iz kuće, Mate ju je primio za grudi i povukao za košulju koja se od siline povlačenja otkopčala, a udaljio se tek kad ga je Tamara odgurnula i zaprijetila mu policijom”, stoji u nepravomoćnoj presudi.

Mate je osuđen jer je “nad drugom osobom bez njenog pristanka počinio bludnu radnju, čime je počinio kazneno djelo protiv spolne slobode – bludnu radnju”. Osuđen je na 10 mjeseci uvjetnog zatvora. Mate je, inače, rođen u Koprivnici, a ima prebivalište na području Bjelovara, javlja portal danica.hr.

Najnovije vijesti

Pročitajte više