POSJETITE IH

Urarna Čakovec: Vaš sat za svaku prigodu!

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: medjimurski.hr
- Advertisement -

U srcu Čakovca nalazi se Urarna Čakovec, ponosna na bogatu kolekciju kvalitetnih satova za žene, muškarce i djecu. Uz već poznate i renomirane brendove, sada nude i brend Seiko, s njegovim omiljenim modelima Seiko 5, Presage, Prospex i AstronSeiko satovi su savršen spoj tradicije i inovativnosti, za koji se zna diljem svijeta.

Osim toga, postali su Casio G-Shock Pro Partner, što znači da sada u našoj regiji možete pronaći i premium seriju G-Shock satova. Ovi satovi su idealni za one koji traže izdržljivost i stil u jednom paketu.

Naravno, ne zaboravljamo ni na ostale poznate brendove u njihovoj ponudi poput Cluse, Citizen, Lee Cooper, Tommy Hilfiger, Marea, Casio Vintage Fossil, Q&Q i mnogih drugih.

U njihovoj ponudi možete pronaći:

  • Širok izbor satova: Za svaku prigodu i ukus, od elegantnih ručnih satova do praktičnih vekerica, zidnih satova ili džepnih satova.
  • Usluge: Zamjena baterija za sve vrste satova, veliki izbor remenja od različitih materijala, sitne popravke satova i servis za sve brandove u ponudi.
  • Dodatna oprema: Kutije za satove, remenje i baterije za satove.
  • Webshop: Istražite njihovu online trgovinu sa svim asortimanom na https://urarna.hr/ i naručite svoj sat iz udobnosti doma.

U Urarni Čakovec vjeruju da svatko zaslužuje kvalitetan sat po pristupačnoj cijeni. Stoga vam nude širok izbor satova po fantastičnim cijenama.

Zato posjetite njihov renovirani prostor u prizemlju robne kuće “Međimurka” (Trg Republike 6, Čakovec) i pronađite savršen sat za sebe ili svoje najdraže!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još