MT STUDIO LJEPOTE

Prvi Makeup Class – Kako našminkati sebe

Autor: MT studio ljepote Foto/Video: MT studio ljepote
- Advertisement -

Marijana Tisaj, vlasnica renomiranog “MT studia ljepote,” s ponosom najavljuje svoj PRVI Makeup Class pod nazivom „Kako našminkati sebe” koji će se održati 22. svibnja 2024. u 18.00 sati (DG Prelog). Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje šminkanja da usavrše svoje vještine pod stručnim vodstvom jedne od najboljih u našim krajevima.

Prvi Makeup Class – Kako našminkati sebe

Organizatorica je izrazila svoje uzbuđenje i veselje zbog prilike da osobno upozna polaznike i podijeli s njima tehnike i omiljene proizvode za postizanje savršenog makeup-a. Na radionici će se raditi dva looka – dnevni i večernji. Svi materijali su osigurani. Ukoliko netko želi učiti na svojim omiljenim proizvodima, iste su slobodni donijeti.

Cijena Makeup Class-a je 80€. Prijave su moguće putem DM-a na društvenim mrežama ili putem e-maila info@mtstudioljepote.hr. Požurite s prijavom jer su mjesta ograničena!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za stjecanje novih vještina, te uživanje u vrhunskim savjetima i trikovima koje će s vama podijeliti Marijana Tisaj.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...

Nedjelja u Gradu rudara

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu,...