UNIŠTAVANJE TRAVNATIH POVRŠINA

Neke neotesane vozače u Prelogu boli briga gdje parkiraju!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Hana Batcha Frančić
- Advertisement -

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Preloga, održanoj 21. lipnja 2022. godine, na aktualnom satu govorilo se i o problemu parkiranja neodgovornih pojedinaca u Prelogu preko zelenih površina. Neke od vozača uopće ne diraju ni područja gdje je posađena mlada trava i nemilosrdno ju gaze svojim automobilskim gumama.

Vijećnik Dragutin Glavina istaknuo je kako je sramota da se neki vozači parkiraju po zelenim površinama i ukazao je da bi Grad Prelog trebao nešto poduzeti po tom pitanju. Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek se složio i priznao kako se i sam uzrujava oko toga. Rješenje su, nema druge, kazne.

Dragutin Glavina

– Kad sam neku večer vidio kako se parkiraju auti po Čakovečkoj ulici, skoro sam bio šlagirani! Posadimo travu i cvijeće, a neki ljudi nemaju kulture i parkiraju se na to! Moramo početi pisati kazne i biti naučeni na to! – rekao je gradonačelnik.

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek

Istu večer nakon sjednice, odvezli smo se u Čakovečku ulicu – i imali što vidjeti. Ne jedan. Već dva automobila bila su parkirana preko travnatog dijela ispred dvorišta kuće. Također, na nekim dijelovima trava je ugažena i uništena. Donosimo njihove fotografije, ali bez registarskih pločica, s nadom da će se ovi vozači opametiti i prestati nagrđivati travnate površine ovog inače lijepo uređenog grada!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još