OD 2. DO 5. SVIBNJA

Na Čakovec Burger Weekendu očekuje vas Rokers BBQ, Škartoc ljubavi, Bajzovi dvori, Marko Palfi…

Autor: Čakovec Burger Weekend Foto/Video: Čakovec Burger Weekend
- Advertisement -

Biker i zaljubljenik u dobar roštilj, Kristijan Oltran preuredio je kamion i od njega napravio svoj Rokers BBQ. Vjeruje da je tajna dobrog roštilja u jednostavnosti pripreme, ali da su kreativnost i kvalitetne namirnice najbitniji dio vrhunskog burgera. Sa svojim vas Kamado smokerima očekuje na Čakovec Burger Weekendu od 02. do 05. svibnja jer, gdje ima dima, ima i dobrog burgera!

Škartoc ljubavi nam se ove godine ponovno vraća, ali na kotačima! Obećaju da će uz dobru zabavu, zafrkanciju i ples nešto i zadimiti. Uz nekoliko varijanti burgera u ponudi će biti i juneći obrazi, a ako još niste upoznali prikolicu s najviše ljubavi – Čakovec Burger Weekend je odlična prilika da to ispravite.

Prošlogodišnji pobjednici Čakovec Burger Weekenda, dolaze i ove godine – još veseliji i spremniji! iz Novog Sada ima jednu novost na ovogodišnjem meniju. Burger s vratom mangulice koja zbog specifičnog načina ishrane i uzgoja sadrži slatku masnoća koja se doslovno topi u ustima. Potražite ih na trgu!

Bajzovi DVORI bit će još međimurski izlagač koji je dobro poznati široj publici, a u zadnje vrijeme i sve vidljiviji!

Marko Palfi za ovogodišnje izdanje Čakovec Burger Weekenda priprema tri nova burgera s mesom lokalnih proizvođača. Full Circle ekipa uvijek brine o kvaliteti i podrijetlu namirnica, ali se trudi biti i kreativna pa pa vas tako očekuje burger s grillanom jabukom, domaćim ukiseljenim šparogama i čvarcima! U ponudi je i 100% veganski burger s Beyond Meat pljeskavicom, veganskim sirom i pecivom koji sigurno neće razočarati ni ljubitelje mesa.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...