Biker i zaljubljenik u dobar roštilj, Kristijan Oltran preuredio je kamion i od njega napravio svoj Rokers BBQ. Vjeruje da je tajna dobrog roštilja u jednostavnosti pripreme, ali da su kreativnost i kvalitetne namirnice najbitniji dio vrhunskog burgera. Sa svojim vas Kamado smokerima očekuje na Čakovec Burger Weekendu od 02. do 05. svibnja jer, gdje ima dima, ima i dobrog burgera!
Škartoc ljubavi nam se ove godine ponovno vraća, ali na kotačima! Obećaju da će uz dobru zabavu, zafrkanciju i ples nešto i zadimiti. Uz nekoliko varijanti burgera u ponudi će biti i juneći obrazi, a ako još niste upoznali prikolicu s najviše ljubavi – Čakovec Burger Weekend je odlična prilika da to ispravite.
Prošlogodišnji pobjednici Čakovec Burger Weekenda, dolaze i ove godine – još veseliji i spremniji! iz Novog Sada ima jednu novost na ovogodišnjem meniju. Burger s vratom mangulice koja zbog specifičnog načina ishrane i uzgoja sadrži slatku masnoća koja se doslovno topi u ustima. Potražite ih na trgu!
Bajzovi DVORI bit će još međimurski izlagač koji je dobro poznati široj publici, a u zadnje vrijeme i sve vidljiviji!
Marko Palfi za ovogodišnje izdanje Čakovec Burger Weekenda priprema tri nova burgera s mesom lokalnih proizvođača. Full Circle ekipa uvijek brine o kvaliteti i podrijetlu namirnica, ali se trudi biti i kreativna pa pa vas tako očekuje burger s grillanom jabukom, domaćim ukiseljenim šparogama i čvarcima! U ponudi je i 100% veganski burger s Beyond Meat pljeskavicom, veganskim sirom i pecivom koji sigurno neće razočarati ni ljubitelje mesa.