SUDJELOVANJE JE BESPLATNO

KAKO POSTATI SAMOSTALAN PODUZETNIK? Saznajte iz prve ruke na radionici u TICM-u

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) organizira meetup namijenjen potencijalnim i postojećim poduzetnicima naziva KAKO POSTATI I OPSTATI KAO SAMOSTALAN PODUZETNIK – SAVJETI IZ PRVE RUKE koji će se održati u četvrtak, 20. svibnja 2021. godine, s početkom u 16h, u informatičkoj učionici TICM-a, na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec

U jeku globalne pandemijske krize u kojoj smo se našli, kada nam misli i vrijeme zaokupljaju svakodnevne informacije o brojkama i statistikama, zapravo se otvaraju nove mogućnosti, izazovi i prilike za pozitivnu promjenu. Staviti globalnu krizu i pozitivnu promjenu u istu rečenicu možda zvuči suludo, ali upravo takav način razmišljanja je dobar početak za nešto novo što će nam život učiniti boljim i bogatijim.

Recimo, zašto ne biste već danas postali samostalni poduzetnik? Ili ako ste na početku poslovanja, što je ključno da Vaš posao bude uspješan?

Ne postoji jednostavan odgovor na pitanje kako postati i opstati kao poduzetnik, ali svakako postoji niz različitih koraka koji će odlučne i željne promjene dovesti do cilja, ako oni to zaista žele. Ti koraci satkani su od niza iskustava, savjeta, ideja, uspješnih i manje uspješnih trenutaka ljudi koji su svakodnevno u tom procesu.

Jedan od njih sam i ja i želim s vama podijeliti priču o svom poduzetničkom iskustvu kako bih vas ohrabrio i potaknuo da i vi krenete putem prema ostvarenju vlastitih ciljeva.

Što možete očekivati tijekom meetupa? Pokušat ću odgovoriti na neka važna pitanja do kojih sam došao kroz vlastito iskustvo:

Zašto je postati poduzetnik jedna od najboljih odluka u životu?

Jesam li ja osoba koja bi se trebala baviti poduzetništvom?

Kako doći do poslova, kontakata, novih projekata?

Ima li moja poduzetnička ideja smisla?

Kako se riješiti straha od neuspjeha?

Jesam li premlad/a, prestar/a, manje ili više sposoban/na za bavljenje poslom koji želim?

Kako je biti “samo svoj šef” i mogu li ja to?

Sva ostala pitanja na temu samostalnog poduzetništva pripremite sami i postavite ih na meetupu. 

PRIJAVA

Sudjelovanje je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na meetup zaprimaju se do popunjenja mjesta, a najkasnije do 19. svibnja 2021. godine.

Prijava je ograničena na samo jednu osobu iz poduzeća.

O MODERATORU MEETUPA

-Ja sam Goran Levačić, vlasnik obrta GoranUX i bavim se dizajnom korisničkih sučelja za mobilne i web aplikacije te kreiranjem multimedijalnih marketinških sadržaja. Imam više od 15 godina iskustva u području grafičkog i web dizajna, ilustracija i animacija. Radio sam i kao stručni predavač u tim podučjima te kao organizator i voditelj niza seminara, radionica i konferencija tijekom rada u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje.

Najnovije vijesti

Pročitajte više