Ivica Baksa: ‘Pozivam sve vijećnike, bilo koje stranke i boje – dosta s lažima!’

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Nakon što je jučer, 7. listopada 2021. godine, održana 3. sjednica Skupštine Međimurske županije, na kojoj su vijećnici HDZ-a iznijeli nekoliko zbunjujućih, skandaloznih izjava vezanih uz funkcioniranje županije pod vodstvom bivšeg župana Matije Posavca te vođenje Županijske bolnice Čakovec, nakon čega su poslali i priopćenje medijima, na što im je oštro odgovorio zamjenik župana Josip Grivec, u sinoćnjim satima priopćenje za medije poslao je i potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa.

Naveo je kako je ogorčen lažima koje javnosti i medijima serviraju oporbeni vijećnici te se zapitao kako je uopće moguće stati za govornicu, a toliko mrziti Međimurje, omalovažavati djelatnike bolnice i sve djelatnike županijskih firmi.

Prenosimo njegovo priopćenje za javnost u cijelosti:

– U politiku ušao sam časno i s najboljim namjerama da dadem svoj obol za boljitak naših Međimurki i Međimuraca, ali posljednja sjednica Skupštine ostavila je gorak okus na mene kao mladog čovjeka, čovjeka koji živi, radi i školuje svoje dijete u našem predivnom kraju.

U proteklih osam godina naše Međimurje je ponos svih nas, rastemo u pozitivnim brojkama na svim poljima i ono što me čudi, to sve nekako prođe ispod radara, kao da su takve stvari zanemarive i da jednostavno to tako mora biti. Bez pitanja tko ipak tome prethodi, da, to se moramo zapitati, tko rukovodi svime time.

Cijelo popodne rastežu se po medijima totalne laži servirane od strane oporbenih vijećnika, razbacuju se milijunima, obmanjuje se javnost, uspoređuje nas se s gradom Zagrebom i njegovom prijašnjom vlašću. Bacaju se na stol totalno neprovjereni podaci i to je medijima zanimljivo!

Pitam se kako je uopće moguće stati za govornicu, a toliko mrziti Međimurje, omalovažavati djelatnike bolnice, omalovažavati sve djelatnike županijskih firmi, a najviše suditi i imati u ustima čovjeka koji uopće nije prisutan, čovjeka koji je živi primjer kako se bori za boljitak sviju nas, čovjeka koji živi Međimurje.

Nakon današnje Skupštine moram reagirati na ovakve nedopustive postupke i pozivam ovom prilikom sve vijećnike, bilo koje boje, stranke, da je dosta, dosta je s lažima, dosta je s osudama, dosta je s obmanjivanjem javnosti.

Izabrani smo od strane naših žitelja da ih predstavljamo, da se borimo za njih, ali ne na ovakav način gospodo vijećnici, već na jedan jedinstven i svrsishodan način. Ako je, gospodo moja, Vi koji ste najglasniji, kojima je najbitnije postaviti pitanje bez osnove jer bitno da se prenese u medije, pljuvanje po Međimurju, po bolnici, po svemu što nije izašlo iz Vaše stranke Vaš put i jedini način, onda sam jako tužan u što se čovjek pretvorio! – napisao je Ivica Baksa.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još