U PRELOŠKOM MUZEJU

FOTO Predstavljena knjiga ‘Osnove vještine kuhanja’ autorice Anice Naranđa

Autor: Grad Prelog Foto/Video: Studio VIPRO
- Advertisement -

U prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga održana je, u srijedu 22. svibnja, promocija knjige „Osnove vještine kuhanja“, autorice Anice Naranđa i suautora Krunoslava Tilošanca. Kuharski priručnik Osnove vještine kuhanja koncipiran je tako da će sigurno naći mjesto i na policama mnogih ljudi kojima kuhanje nije zvanje, ali jest strast.

Priručnik je namijenjen osposobljavanju polaznika pri obavljanju jednostavnih poslova u zanimanju kuhar te je tiskan u nakladi Pučkog otvorenog učilišta Čakovec i Međimurske županije. Recenzenti su vrsni stručnjaci s ovog područja Mario Pavić, Željko Neven Bremec te Tomislav Špiček. Ovo je prvi ovakav priručnik o osnovama kuhanja na području Međimurske županije.

Kroz predstavljanje knjige vodila je Željka Ivančok Varga, koja je kroz zanimljiv razgovor sa autoricom Anicom Naranđa, upoznala posjetitelje sa motivima nastajanja ovog priručnika, ali i sa cijelim životnim putem autorice. Predstavljanju knjige nazočili su i Mario Zamuda, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, ujedno i urednik izdanja, kao i Zdravko Kvakan, zamjenik gradonačelnika Grada Preloga, dok je glazbom predstavljanje upotpunio Krunoslav Lajtman.

Više o knjizi pogledajte u našem članku s promocije knjige u Čakovcu.

  

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još