ŠUNKE, KOBASICE, MESO Z TIBLICE, NAJBOLJI PREZVURŠT...

FOTO Ako još niste onda je vrijeme da kušate Vidovićeve mesne delicije, posebno uskrsni asortiman!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Znate po kome su Poleve danas poznate? Po Ivici Vidoviću (40), izvrsnom mesaru, po čije delicije u ovaj dio Strahoninca dolaze gurmani iz većeg dijela Međimurja, Zagorja i Varaždina. OPG Vidović nalazi se u Dravskoj ulici 69 (Poleve), gdje već šest godina uspješno djeluje suvremeni pogon za preradu mesa i dobro opremljena mesnica. Ovamo kupci dolaze po meso i izvrsne specijalitete od mesa.

– OPG smo otvorili 2017. godine i u početku se bavili proizvodnjom kobasica i mesa z tiblice. Kvaliteta je učinila svoje, tržište se otvorilo i naprosto smo morali zadovoljiti potrebe i želje kupaca, pa smo postepeno širili asortiman. Naši vjerni potrošači bili su nam putokaz što i kako dalje i, evo, oni dolaze u sve većem broju, a mi plasiramo sve što i proizvedemo. U mesnici, u krugu OPG-a, doslovno na kućnom pragu, prodamo sve! – kaže zadovoljno Ivica Vidović i dodaje da OPG Vidović doista ima top-lokaciju te da se nalazi točno na polovici puta imeđu Čakovca i Varaždina.

Za predstojeće uskrsne blagdane, po običaju, pojačali su ponudu dimljenih lopatica i šunka (cijele i u dijelovima), vratine, karea i kobasica te jeger u prirodnom crijevu da se može peči na otvorenoj vatri. Tu su još i salame: suha međimurska, pa šunkarica i somarica, vrhunska tlačenica (prezvuršt), krvavice… Sad počinje i sezona ćevapčića, pljeskavica, pečenica…

OPG Vidović odavno je prepoznatljiv i po svom odličnom mesu z tiblice koje se spravlja na starinski način po receptu naših baka. Po želji kupaca pak isporučuju i pladnjeve s narescima od njihovih proizvoda.

– Naravno, u svakodnevnoj ponudi imamo i svježu svinjetinu i junetinu. Od lokalnih kooperanata nabavljamo stoku uzgojenu na domaćoj hrani, što daje dodatnu kvalitetu mesu – naglašava Ivica Vidović.

Osim njega, na OPG-u je zaposlana i njegova supruga Marina, prodavačica u mesnici Biljana Vurušić te još tri mesara u proizvodnji.

Radno vrijeme mesnice je ponedjeljkom i subotom od 8 do 14 sati, a utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 16 sati.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na telefon 040/601 822.

Želimo vam dobar tek!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još