LJETO NA SJEVERU

Čakovec trči u ljeto! CK10 se održava 21.6.

Autor: WTF Events Foto/Video: WTF Events
- Advertisement -

Po peti puta Čakovec trči u ljeto. Na prvi dan ljeta, točno u 21:06 zagrmit će top Zrinske garde i označiti start tradicionalne i jedinstvene noćne utrke u Čakovcu.

„Čakovečki noćni cener nije samo utrka na 5 i 10 kilometara, već i jedinstven događaj kojim se mogu ponositi svi građani Čakovca i Međimurja. Gotovo tisuću trkača ulazi u ljeto i obilježava najdulji dan u godini trčanjem, što je sportska, ali i turistička priča jedinstvena u Europi i svijetu” reći će Krešo Biškup iz organizacije #CK10.

„Tisuću trkača, profesionalna utrka za rekreativce, ali i odlična ravna staza pogodna za osobne rekorde, velik su mamac za sve koji vole ovaj tip rekreacije. Očekuje nas odlična večer u Međimurju, jer ljeto tek počinje!”

Trkače u startnom paketu očekuje majica iz radionice Humane Nove, socijalne zadruge iz Čakovca, jedinstvene trkačke čarape iz Palovca, ali i ulaznice za bazene u Termama Sv. Martin, čokoladice, dok će svi koji završe #CK10 utrke dobiti svoju jedinstvenu metalnu finišersku medalju čiji izgled i dizajn organizatori još uvijek drže tajnim.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još