JESTE LI SPREMNI?

Brojimo sitno: Još 10 dana do početka Forestlanda 2024.

Autor: WTF Events Foto/Video: WTF Events
- Advertisement -

S velikim uzbuđenjem i iščekivanjem, broji se sitno do početka jednog od najpopularnijih ljetnih događaja – Forestland 2024! Ovaj sve popularniji festival održat će se sljedeći vikend od 17. srpnja do 21. srpnja. Festival obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Ovogodišnji line-up obuhvaća brojna poznata lica glazbene scene, predvođena svjetski poznatim DJ-ima poput Fedde le Granda i DJ Diesela. DJ DIESEL kojeg mnogi znaju i kao legendarnog košarkaša Shaquillea O’Neala. Njihova izvedba obećava vrhunsku zabavu i plesne ritmove koje će publika dugo pamtiti.

Na prošlotjednoj press-konferenciji, jedan od glavnih organizatora Krešo Biškup, načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović te župan Matija Posavec, zajednički su najavili nezaboravan vikend koji čeka sve posjetitelje. U svojim govorima, istaknuli su važnost festivala za lokalnu zajednicu, kao i njegovu ulogu u promicanju kulturnog i glazbenog turizma.

Svoj osvrt na spomenutu presicu dao je jedan od glavnih aktera Forestlanda Krešo Biškup:

„Nakon desetljeće Foresta mogu se samo zahvaliti posjetiteljima, ali i partnerima i prijateljima festivala bez kojih ovo sve nebi bilo moguće. Od početka nas prate i Županija, ali i Turističke zajednice cijelog područja, kao i nova “srce Međimurja”. Potpora mnogih partnera je iznimna, a svi vide, baš kao i mi, Medimurje kao važnu destinaciju i Forestland kao važan festival. Naravno, hvala i svim glazbenicima, pjevačima, bendovima, plesačima i djima koji već 12 godina dolaze i dolaziti će barem još toliko na Forestland. A sve pozivam da od 19.7. do 21.7. dođu u Šumicu i posjete Forestland!“

Za sve one koji žele biti dio ovog spektakla, ulaznice su dostupne u sustavu Entrio. Organizatori savjetuju da ulaznice kupite na vrijeme, jer se očekuje veliki interes.

Link za kupnju ulaznica: https://www.entrio.hr/event/forestland-2024-xii-16212?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1vW_cVEm4fuj1jf78O7NtMvsYcEfqbv58o3uZDC2jP-4JjhjcpK8ptSms_aem_JFO_98hG85THb8z_eoXkSg

Brojimo sitno – vidimo se na Foreslandu!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još