PIVO I ODLIČNA HRANA

Biergarten 7 + Fest Za Jest = 2FEST

Autor: Promo Foto/Video: Promo
- Advertisement -

Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo! Naravno na bolje.

Najpoznatiji pivski festival sjeverozapadne Hrvatske Varaždin Biergarten već 6 godina njeguje strast za tekućim blagom od hmelja. Više od 100 vrsta piva ali i drugih finih pića ponovo čeka na tebe.

Svake godine posjeti nas više od 15000 posjetitelja u 10 dana trajanja festivala. Ove godine startamo 31.5 i na adresi smo šetalište Vatroslava Jagića ( glavni gradski par u Varaždinu ) do 9.6.2024.

Od ove godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Burgeri, Azijska kuhinja, Meksička kuhinja, pizze, slatko, uglavnom moći ćeš isprobati svašta. Četiri, pet majstora zanata u pripremi prefine street klopice predstaviti će ti se na novouređenom Europskom trgu ( bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Neke od njih poznaješ, a neke ćeš tek upoznati i vjeruj nam – nećeš požaliti!

Eto, tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i, Hop!!! Imamo 2FEST!

Naravno tu je kao i uvijek odličan koncertni i zabavni program da se super zabaviš. Planet Groove, Kojoti, Eter, (ne)normalni ( Balašević tribute ), Bloger Krule, karaoke, beer mile utrka i još puno svačega nečega.

Da ne duljimo, sve što trebaš je prati naše dnevne objave na www.facebook.com/2FESTBiergarten ili nekoj drugoj društvenoj mreži i saznaj što smo sve lijepo pripremili za tebe i tvoje frendice i frendove.

A na event se prijavi ovdje: https://bit.ly/2FEST

Dobro došao na novi, jači, ljepši i drugačiji 2FEST!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još