Odavno žitelji donjeg dijela Međimurja znaju da se u restoranu “Atlanta” u Goričanu odlično jede. Na meniju su delicije s roštilja, ribe, klasična mesna i domaća jela te morskli specijaliteti, kao i pizze. Naravno, tu su i domaći štrukli, palačinke i druge slastice.
Osim u restoranu, njihova jela su poznata i širom Međimurja i susjedne Podravine.
Tako je u petak kuharsko-konobarska ekipa “Antlante” treću godinu za redom oduševila kvalitetom, izborom i pripremom jela za “švedski stol” u Štrigovi, poslije svečane sjednice Općinskog vijeća. Osim domaćina, na svemu ponuđenom čestitali su im i brojni gosti.

Na čelu i uz stol su uvijek vlasnici i kuhari, bračni pak Martina i Kristijan Kiki Gosarić, te njegov brat, konobar Filip Gosarić.
Njihov catering je već godinama i na ludbreškom proštenju, u Svetom Urbanu, Svetoj Mariji i drugdje.
Kiki je, inače, i vrhunski majstor za jela u kotliću, a nenadmašan je u roštiljanju, pa često prijateljima na veselicama zna prirediti zaista vrhunske delicije!
Dobar tek!