POHVALE I PRIZNANJA!

Bračni par Martina i Kiki znaju kako se spravljaju vrhunske delicije i domaća jela!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Odavno žitelji donjeg dijela Međimurja znaju da se u restoranu “Atlanta” u Goričanu odlično jede. Na meniju su delicije s roštilja, ribe, klasična mesna i domaća jela te morskli specijaliteti, kao i pizze. Naravno, tu su i domaći štrukli, palačinke i druge slastice.

Osim u restoranu, njihova jela su poznata i širom Međimurja i susjedne Podravine.

Tako je u petak kuharsko-konobarska ekipa “Antlante” treću godinu za redom oduševila kvalitetom, izborom i pripremom jela za “švedski stol” u Štrigovi, poslije svečane sjednice Općinskog vijeća. Osim domaćina, na svemu ponuđenom čestitali su im i brojni gosti.

Na čelu i uz stol su uvijek vlasnici i kuhari, bračni pak Martina i Kristijan Kiki Gosarić, te njegov brat, konobar Filip Gosarić.

Njihov catering je već godinama i na ludbreškom proštenju, u Svetom Urbanu,  Svetoj Mariji i drugdje.

Kiki je, inače, i vrhunski majstor za jela u kotliću, a nenadmašan je u roštiljanju, pa često prijateljima na veselicama zna prirediti zaista vrhunske delicije!

Dobar tek!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još