Čak dvojica učenika Tehničke škole Čakovec među 21 nagrađenim iz svih hrvatskih strukovnih srednjih škola

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U Tehničkoj školi Čakovec imaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Među 21 nagrađenim maturantom svih hrvatskih strukovnih srednjih škola čak su dvojica njihovih učenika. Čestitku su im uputili i na školskom FB profilu.

-Kad na popisu nagrađenih maturanata svih strukovnih škola u RH od 21 imena ugledate čak dva imena učenika Tehničke škole Čakovec, nije li to najljepši mogući način za početak godišnjeg odmora i odlična motivacija za novu školsku godinu? Naime, naš strojar Erik Dokleja 100% je riješio ispit državne mature iz Engleskog jezika, a računalac Luka Ladić 100% ispit iz Matematike. Što kažu dečki?

Erik: „Moje četiri godine obrazovanja u Tehničkoj školi Čakovec prošle su jako brzo. Škola je moderna, dobro opremljena i razvija se ukorak s novim tehnologijama. Za maturu se nisam pripremao previše, samo sam ponovio već naučeno. Zahvaljujem svim profesorima i ravnatelju te svim prijateljima iz razreda. Vrijeme provedeno u TŠČ-u svi su mi oni oplemenili i pretvorili u nešto što me čini bogatijim za nove korake u životu.“

Luka: “Odmalena sam zaokupljen brojevima, a u srednjoj školi profesorica me dodatno motivirala. Jako sam zadovoljan svojim rezultatima i nastavit ću se usavršavati.”

Od srca im čestitamo. Nitko osim učenika ne može sjesti i naučiti, ali dobar nastavnik i pozitivna okolina mogu ga motivirati, poticati da se trudi, da svako malo diže ljestvicu želja i uspjeh tada sigurno neće izostati. Čestitamo i svim našim dragim maturantima koji su preuzeli svoje svjedodžbe i potvrde o položenim ispitima državne mature, upisali visoka učilišta i počinju novo poglavlje života, kaže se u objavi na FB profilu Tehničke škole Čakovec.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Bistro Funk treći put proglašen najboljom kućicom Burger Weekenda

Treću godinu zaredom najboljim burgerom čakovečkog Burger Weekenda može...

Pjevački zbor Josip Štolcer Slavenski osvojio još jedno zlato

Članovi Pjevačkog zbora Josip Štolcer Slavenski se s 17....

Slavili su svog zaštitnika Svetog Florijana

Sveti Florijan zaštitnik je vatrogasaca, a njegov se lik...

Dar “Prijatelja kluba” NK Graničaru Kotoriba

U petak je grupa navijača i simpatizera NK Graničar Kotoriba...