Bojana Petrić: ‘Lov na zlatarski prsten prvi je na redu, a možda ću i sama sudjelovati’

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Portal medjimurski.hr svakodnevno vam nastoji prenijeti što više informacija iz međimurskih općina i gradova. Pišući o novostima iz života pojedinih međimurskih sredina odlučili smo istražiti što su prioriteti njihovog razvoja i koji se projekti provode ili će se realizirati u skorije vrijeme. Budući da autor ovih redaka gotovo svakog dana kontaktira s načelnicima općina, posebno onih iz donjeg Međimurja, dogovorili smo da naše čitatelje, a posebice stanovnike u tim sredinama, redovno izvješćujemo što ima novoga.

Bojana Petrić, agilna načelnica Općine Donji Vidovec, sa zadovoljstvom se odazvala našem pozivu pobrojavši aktivnosti koje predstoje Općini Donji Vidovec. Vjeruje kako će ih rješavati korak po korak. Prva je na redu velika turističko sportska manifestacija ‘Lov na zlatarski prsten’, koja će se održati u subotu, 24. srpnja, s početkom u 14 sati. Očekuje dolazak velikog broja gostiju u njihovu sredinu.

Među njima će biti međimurski župan Matija Posavec pod čijim se pokroviteljstvom manifestacija održava, a istu će pomoći i Općina Donji Vidovec.

Pitali smo načelnicu hoće li se i ona natjecati, jer je zadnjih nekoliko godina bila redovita natjecateljica i najčešće je nastupala s tatom i bratom.

– Tinja ideja da „složimo“ jednu, dvije veslačke ekipe općinskih načelnika ovog područja koji su pozvani na manifestaciju pa ću i ja zacijelo biti u jednoj od ekipa. Pa kakva bi ja to bila domaćica? – zaključila je.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još