INTERAKTIVNA RADIONICA: Digitalna transformacija za mala i srednja poduzeća

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Digitalna transformacija (DT), kao jedna od ključnih paradigmi današnjice, ne može se zanemariti. Tvrtke trebaju proaktivno pristupiti digitalnoj transformaciji ili će ih konkurencija pregaziti. Što znači digitalna transformacija u svakodnevnom poslovanju, i kakve koristi od radikalne promjene poslovanja korištenjem mogućnosti digitalnih tehnologija imaju mala i srednja poduzeća saznajte na radionici koju Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) organizira u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike Varaždin, Sveučilišta u Zagrebu. 

Sama radionica će se održati u utorak 25. svibnja 2021. godine, 9-15 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o., na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec.

U okviru projekta Digitalna transformacija dunavske regije DIGITRANS uspostavljeni su regionalni inkubacijski centri u sedam različitih regija u kojima se projekt provodi. U Hrvatskoj je ulogu regionalnog inkubacijskog centra preuzeo je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u bliskoj suradnji s partnerima s Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Sveučilišta u Zagrebu. Prema metodologiji za pokretanje i vođenje procesa digitalne transformacije poduzeća razvijenoj u okviru DIGITRANS projekta do sada je u Hrvatskoj provedeno desetak radionica, a u ostalih šest zemalja Dunavske regije gotovo stotinu. Na radionicama je sudjelovalo više stotina poduzetnika koji su uz vodstvo iskusnih moderatora kroz interaktivni kreativni rad razvijali ‘digitalni’ poslovni model.

Program radionice:

Predavačice:

Izv.prof.dr.sc. Katarina Tomičić-Pupek je izvanredna profesorica na Katedri za razvoj informacijskih sustava Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, te je članica Laboratorija za upravljanje poslovnim procesima i digitalnu transformaciju. Prije akademske karijere, radila je kao konzultantica za primjenu IKT u poslovanju u konzultantskoj industriji. Kao istraživačica, znanstvenica i konzultantica stekla je iskustvo na raznim znanstvenim i stručnim, nacionalnim i internacionalnim projektima. Područja njenog interesa su vezana uz modeliranje poslovnih procesa, digitalnu transformaciju i strateško planiranje informacijskih sustava.

Doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan je docentica na Katedri za organizaciju i Katedri za razvoj informacijskih sustava Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, te je voditeljica Laboratorija za upravljanje poslovnim procesima i digitalnu transformaciju, koji također djeluje u sklopu Fakulteta. Nositeljica je na predmetima preddiplomskog i diplomskog studija FOI, a kao istraživač i konzultant radila je i na raznim znanstvenim i stručnim, nacionalnim i internacionalnim projektima. Područja njenog interesa su vezana uz upravljanje poslovnim procesima, digitalnu transformaciju, modeliranje poslovnih procesa, strateško planiranje informacijskih sustava, strateški razvoj i implementaciju informacijsko-komunikacijske tehnologije u organizacijama te mjerenje organizacijske učinkovitosti.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Broj sudionika je ograničen na 15, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta, a najkasnije do 23. svibnja 2021. godine.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Mažoretkinje Kotoribe marljivo se pripremaju za državno prvenstvo

Uoči Državnog prvenstva Hrvatskog mažoret Saveza, Mažoretkinje Kotoribe marljivo...

Provmajska najga postavljena u Donjem Vidovcu

Povodom Praznika rada mještani ulice Maršala Tita u Donjem...

Tri županijske nagrade stigle u Mursko Središće!

Danas je gradonačelnik Dražen Srpak primio naše nagrađene sugrađane...

FOTO Na ‘Prvomajskoj motorijadi’ predstavljena preventivna akcija ‘Mopedisti i motociklisti oprez!’

U sklopu održavanja tradicionalne „Prvomajske motorijade“ u organizaciji Turističke...