Načelnik Grgec: Bilo bi višestruko korisno da se u Kotoribi formira ispostava Javne vatrogasne postrojbe!

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Na 133. godišnjoj skupštini DVD Kotoriba mnogo je pohvala upućenu na rad, požrtvovnost i ažurnost mjesnih vatrogasaca. U tome je posebno bio rječit općinski načelnik Ljubomir Grgec koji je istaknuo, kako je davno shvatio da se za realizaciju svih većih akcija u mjestu obraćao vatrogascima koji su ih bez pogovora obavljali, a uz to su bili uvijek spremni za obavljanje svoje primarne djelatnosti, zaštita ljudi i njihove imovine.

Dobru suradnju Općine Kotoriba, DVD-a i JVP-a Čakovec pohvalio je i Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP, koji je rekao kako je milina surađivati s ovdašnjim vatrogascima i načelnikom Općine. Pohvalama se pridružio i predsjednik VZPO Kotoriba-Donja Dubrava-Donji Vidovec-Sveta Marija, Andreas Lisjak koji je poručio kako bi se mnogi čelnici jedinica lokalnih samouprava morali ugledati u Ljubomira Grgeca.

Stanko Vugrinčić, dosadašnji predsjednik DVD Kotoriba, je dodao:

-Kada nam je bila potrebna bila koja vrsta pomoći jednostavno smo zakucali na općinska vrata i pomoć je bila tu, jer načelnik živi moto „tko će si međusobno pomoći, ako ne najbliži”.

Posebno pohvalno su odjeknula Grgecova razmišljanja o potrebi otvaranja ispostave JVP Čakovec upravo u Kotoribi što bi ovaj dio Međimurja učinio protupožarno sigurnijim, a ispostava bi bilo i mjesto gdje mladi profesionalni vatrogasci s ovog područja dobili stalni posao.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još