NENO RADIKOVIĆ IZ 'MURE'

35 pogodaka nije mala stvar: Čestitke mnogih

Autor: Mladen Grubić Foto/Video: Mladen Grubić
- Advertisement -

Već dugo ne pamtimo kako bi netko od međimurskih nogometaša u jednoj polusezoni ili preko 14 odigranih utakmica postigao 35 pogodaka. Nije teško izračunati koliko je to po jednoj utakmici postigao 32-godišnji Neno Radiković, igrač NK „Mura” iz Hlapičine.

– Zadovoljan sam.35 golova nije malo za polusezonu. Treba to zabiti bez obzira na ligu, naravno da tu ima zaslugu i ostatak momčadi. Da mi je neko rekao da budem igrao nogomet nakon takve ozljede (krizni ligamenti, menisk, hrskavica)objeručke bi prihvatio, a ovo sad je nagrada za sav trud koji sam dao kroz nogomet, treninge i baš uživam u tome.

Zvali me puno igrača i nogometaša ih svih liga diljem Međimurja i čestitali mi na tome. Imam puno prijatelja i hvala im na tome. Želim svima puno uspjeha i što manje ozljeda, a mladim igračima bi poručio da zapamte, ako žele biti uspješni.

“Trening mora biti patnja da bi igra bila užitak” i na samom kraju bi zaželio svima sretne i blagoslovljene blagdane – rekao je ponosno igrač koji već na leđima ima 32 godine.

Sudeći prema očevoj lozi i on će biti dugovječan jer mu je tata Boris s 58 godina možda najstariji seniorski igrač u RH.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još