POZNATI FESTIVAL

2 Fest Varaždin u punom jeku, srušen rekord ekipa u pub kvizu!

Autor: 2 FEST VARAŽDIN Foto/Video: 2 FEST VARAŽDIN
- Advertisement -

Iako je poznati varaždinski festival nekoliko dana pratilo loše vrijeme posjetitelji su bili na visini.

U subotu je održan odličan koncert grupe Kojoti, a u utorak poznata Biergarten utrka Beer Mile.

Jučer u srijedu je srušen rekord ekipa u pub kvizu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj gdje se igralo čak 60 ekipa.

FEST ZA JEST, novi dio 2FEST festivala radi punom parom. Možete isprobati nekoliko poznatih hrana iz Azije od street food brenda Profa 23 iz Dubrovnika, Meksičke klopice iz MC Zalogaja Varaždin, poznate burgere iz Reshetke International i prefine Špizza pizze iz Čakovca

U četvrtak 6.6.2024. će se održati zabavni Biergarten Karaoke Party pa se pozivaju svi koji se vole veseliti i zabavljati sebe i druge da se pojave do 18.30 u parku Vatroslava Jagića kako bi izabrali pjesmu s kojom će se predstaviti. U izboru ima oko 15000 pjesama pa će sigurno naći neku koja im je srcu draga, a i pripremili smo zanimljive nagrade za najbolje i najzabavnije izvedbe.

Petak 7.6. od 21.30 sati očekuje se nastup odlične grupe ETER koji su poznati po super svirci i prekrasnim ženskim vokalima. Pjevati će bezvremenske soul, RnB, pop i rock hitove i sigurni smo da će zabava potrajati dugo u noć. Sponzor dana je poznata tvrtka Pressglass koji su nam omogućili ovaj prekrasan koncert.

U subotu 8.6. od 21.30 sati šećer na kraju glazbenog dijela. Band (ne)Normalni koji su prije nekoliko godina na istom mjestu srušili sve rekorde posjećenosti koji stoje do dan danas. Više od 2000 posjetitelja uživalo je 2 puna sata u vječnim hitovima Đorđe Balaševića. Band (ne)Normalni dolazi nam iz Vojvodine i donose onu pravu Vojvođansku emociju koja se teško može kopirati. Ponovo će nas podsjetiti na prekrasne hitove iz nekih prošlih vremena koje svi volimo. Ne propustite ovaj koncert jer je ovo najbliže originalnim izvedbama panonskog mornara. Sponzor dana je poznata tvrtka LM Stolarija i zahvalni smo što su nam omogućili spektakl koji se dugo neće zaboraviti.

I za sam kraj festivala u nedjelju 9.6. dolazi nam jedan i jedini Bloger Krule. Čovjek koji nema scenarij, čovjek koji improvizira na licu mjesta i nema smišljene fore, a publika se konstantno drži za trbuh od smijeha. Bloger Krule je jedinstven jer nikada niti jedan njegov nastup nije isti, a svi nastupi su mega zabavni i smiješni. Čovjek koji nije na prodaju i nema sponzore jer to ne želi, on naprosto želi biti svoj i reći sve što misli kad to pomisli. Bloger nam starta od 20.00 sati i jasno je da će ovo biti jako zabavno zatvaranje festivala.

Tijekom vikenda tu je i naš barber Šinjori koji će vam urediti od frizure do brade i brkova, a sve donacije idu u humanitarne svrhe. Iskoristite ova 4 dana na pravi način i posjetite 2FEST festival u glavnom parku grada Varaždin, a papajte na Europskom trgu koji je povezan s parkom.

Dobro došli na 2FEST!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još