DRAGEC GAŠPARIĆ IZ SVETE MARIJE OSVAJAČ ZLATNE MEDALJE

10. Adria Advent Maraton održan je u Crikvenici

U nedjelju  je u Crikvenici po kišovitom vremenu održan 10. Adria Advent Maraton. Na njemu su odlične nastupe ostvarila  četiri natjecatelja TK Kotoripski begači iz Kotoribe  i osvojili dvije medalje u dobnim kategorijama.

Posebno imponira rezultat  Drageca Gašparić, člana kluba iz Svete Marije, koji je stao na pobjedničko postolje osvojivši 1. mjesto  u kategoriji M65.

Po dolasku u Svetu Mariju, pun dojmova, Dragec nam je ispričao:- U Crikvenicu smo doputovali u subotu kako bi  se u hotelu dobro odmorili . U nedjelju, na dan natjecanja, je od jutra padala kiša pa se nismo znali kako  se obuči za utrku.No, uzeli smo kabanice za jednokratnu upotrebu koje su nas štitile do trenutka dok smo se zagrijali.Normalno poslije smo ih odbacili- rekao je uvodno, a potom o utrci:-Crikvenica je momentalno raskopana pa je i trasa maratona i polumaratona izmijenjena. Kiša nas je pratila oko tri kilometra.Temperatura sedam stupnjeva,dosta loše za tjelo jer se gubi energija za zagrijavanje tjela.Trasa utrke je bila od centra grada prema Dramlju i Kačjaku.Od Dramlja strašan uspon,ali  se na kraju isplatilo jer smo imali lijepi pogled na Krčki most koji je bio nam je kao na dlanu- kazao je s ushićenjem.

U Crikvenicu na ovo vrstu natjecanja ide već  šest godina, uvijek je  bio blizu medalje,ali sada kada je došao do nje pogodio je u „sridu“ , bila je zlatna.
– Pripremao sam se dobro, trud se isplatio, posve sam zadovoljan, dodao je te nam pokazao kolekciju osvojenih odličja na svim njegovim utrkama posredstvom kluba ili pojedinačno.

Kada je riječ o Kotoripskim begačima na utrci maratona nastupio je Nenad Čižmešija i osvojio 3. mjesto u kategoriji M 35 . Ostala trojica su nastupili na utrci polumaratona. Kao što smo spomenuli i Dragec Gašparić osvojio je 1. mjesto u kategoriji M65, Željko Matotek je bio 7.u kategoriji M50, a Drago Pintaric 4.u kategoriji M70+ .

Mnogobrojna odličja Drageca Gašparića
Medalja osvojena u Crikvenici

Najnovije vijesti

Pročitajte više