ZADNJE PREDSTAVLJANJE U NIZU

“zMEĐIMURJA” Svoje proizvode u Caffe baru Bedem predstavljaju Vinarija Belović, OPG Hrustek i Sirana Krnjak

Autor: K.B. STUDIOS Foto/Video: K.B. STUDIOS
- Advertisement -

Nadolazećeg utorka očekuje nas zadnje predstavljanje lokalnih proizvođača u sklopu projekta  “zMeđimurja – podržavamo lokalno”. U utorak, 18. travnja, imate priliku družiti se s tri međimurska proizvođača te degustirati njihove proizvode i ukratko se upoznati s njihovim radom.

Iz OPG Hrustek predstavit će proizvode zanimljivog voća haskapa, dok ćete u vinima Belović moći potpuno guštati te saznati koji od sireva Krnjak se najbolje uklapa s određenom vrstom vina!

Ako vam opuštena večer uz vino, platu sireva i iznimno zanimljive prerađevine od haskapa zvuči zanimljivo ne preostaje vam ništa drugo već 18. travnja od 19:30 sati prisustvovati predstavljanju proizvođača u Caffe baru Bedem i prepustiti se besplatnoj degustaciji te uživanju!

O proizvođačima

OPG HRUSTEK

U prirodi međimurske ravnice na imanju OPG Hrustek u eko proizvodnji raste 4200 grmova haskapa na 1.8 hektara zemlje. U ponudi imaju vrhunske i ukusne proizvode poput ljutih i slatkih umaka, pekmeza, ljubičastog senfa i sl. kako bi mogli kreirati najbolje užine, deserte i obroke za sebe, svoju obitelj i prijatelje. Vizija njihovog voćnjaka je da bude samoodrživ. Prirodna ravnoteža imanja održava se pomoću stupova za jastrebove, košnice bumbara za oprašivanje i hotela za kukce.

SIRANA KRNJAK

Za svoj OPG iz obitelji Krnjak smislili su zaokruženu cjelinu koja započinje kontroliranom proizvodnjom hrane na vlastitim oranicama gdje se njihove krave hrane te daju sirovinu koju pretvaraju u finalni proizvod, odnosno u cijelu paletu mljekarskih proizvoda. U ponudi imaju svježi sir, kuhani, tvrdi, polutvrdi, sir s bučinim košticama, vlascem ili paprikom, dimljeni, slatki sir, vrhnje i jogurt.

VINARIJA BELOVIĆ

Na mjestu gdje Međimurska vinska cesta polako napušta Železnu Goru i uranja se u Štrigovu smješteno je imanje obitelji Zvonka i Danice Belović. Ovdje u njihovim podrumima stoluje stoljetna obiteljska tradicija u proizvodnji kvalitetnih i vrhunskih međimurskih vina. Belovićevi proizvode paletu vina koja su od prvog do posljednjeg ili obrnuto izvrsne kakvoće, okusa, mirisa i snage te ga rado konzumiraju svi slojevi i uzrasti diljem domovine i regije. Mnoga njihova vina pokupila su najviša priznanja i šampionske naslove na međunarodnim i domaćim izložbama te sajmovima vina.

Ne zaboravite iskoristiti priliku za prisustvovanjem u zadnjem predstavljanju lokalnog u nizu!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Krenula sezona Sportova na vodi prvim nedjeljnim druženjem

Turistička zajednica Grada Preloga i ove godine nastavlja sa...

Bila je privilegija poznavati Danijelu

Na preloškom groblju u subotu prije podne održan je...

FOTO Emotivni oproštaj župnika Mislava Mikaca sa župljanima! Bilo je i suza!

Izuzetno emotivno bilo je danas na oproštajnim svetim misama...