POZNAT PROGRAM PORCIJUNKULOVA 2021.

Željko Bebek, Opća opasnost, klapa Iskon i Nina Badrić nastupaju na Porcijunkulovom 2021.

Turistička zajednica Grada Čakovca danas predstavlja program Porcijunkulova 2021. Vezana uz tradicionalno čakovečko proštenje, ova se manifestacija održava već 57 godina, a ove će se godine odvijati od 30.srpnja do 2.kolovoza. Najviše pozornosti svake godine izaziva lista izvođača u čijim ćemo koncertima uživati, pa se proteklih dana mnogo govorilo i pisalo o tome tko će nastupati ove godine na najvećoj međimurskoj kulturno-turističkoj manifestaciji. Portal medjimurski.hr doznaje da će se na Porcijunkulovu 2021. koncerti održati prema slijedećem rasporedu.

30.07. (petak) ŽELJKO BEBEK

31.07. (subota) OPĆA OPASNOST

01.08. (nedjelja) KLAPA ISKON

02.08. (ponedjeljak) NINA BADRIĆ

Vrhunski izvođači i kombinacija različitih glazbenih žanrova zasigurno će pred pozornicu kod Starog grada u sva 4 dana privući ogroman broj posjetitelja.

Sa zadovoljstvom također možemo najaviti da će se na Porcijunkulovu 2021. odvijati i program pod nazivom Vinograd koji će, u Perivoju Zrinskih, okupiti desetak ponajboljih međimurskih vinara.

Uz koncerte, očekuju nas i kazališne predstave, igraonice i radionice za djecu, promocije i prezentacije, majstori starih zanata, degustacije domaćih proizvoda, raznovrstan izbor rukotvorina lokalnih proizvođača te bogata ugostiteljska ponuda. Centar grada ponovno će biti prepoznatljiv po Ulici kišobrana koja je već godinama prepoznatljiv simbol čakovečkog Porcijunkulova,

Opširnije o programu Porcijunkulova 2021. donosimo uskoro.

Najnovije vijesti

Pročitajte više