OBEĆANO ODRAĐENO

Završeno uređenje prostorija za druženje i sastanke u Zebancu

Poznati aktivist iz Zebanca Miljenko Vrančić Serđo bio je na čelu ekipe koja je uložila veliki trud za poboljšanje uvjeta u prostorijama NK Zebanec, posebno uređenja plinskih instalacija. Sada se tamo mogu održavati različita druženja, ali i sastanci Mjesnog odbora. Agilni Serđo zahvalan je svima koji su pomogli da se ti radovi privedu kraju.

-Obećano – odrađeno! Prije tri godine zamolio sam načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića da nam pomogne pri uređenju ovih prostorija. One su, zapravo, jedini prostor za okupljanje u našem selu. Uz podršku načelnika i mnogih drugih započeli smo projekt koji smo, bez obzira na poteškoće koje su se, očekivano, pojavljivale, uspješno priveli kraju, govori Vrančić.

Raduje ga što su se u projekt uključili vodstvo i roditelji polaznika Škole nogometa Sveti Marko.

-Svakako moram istaknuti Školu nogometa Sveti Marko, odnosno Renata Vinko i njegove suradnik, kao i brojne roditelje te same mališane koji su nam, također, iskazali podršku. novih projekata koji su već realizirani i koji su u tijeku.. I na kraju hvala svima koji vode brigu o našem i svim okolnim selima na području naše lijepe Općine Selnica, zahvalan je neumorni Serđo.

Načelnik Vičević također je zadovoljan učinjenim i zahvalan Serđu i svima u Zebancu koji su pomogli da se uređenje dovrši.

Najnovije vijesti

Pročitajte više