OBITELJSKI TRENUCI

Voditelj Dnevnika Nove TV dobio još jedno dijete! S radijskom voditeljicom uživa u obiteljskom životu

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: Instagram
- Advertisement -

Čakovčanec Dino Goleš i Nina Slišković Goleš postali su bogatiji za još jednog člana svoje obitelji – rodio im se sinčić imena Pavle!

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš još su u siječnju ove godine otkrili da očekuju svoje drugo dijete, a sad su otkrili i to da je mališan napokon došao na svijet. – I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj – napisala je Nina uz fotografiju na kojoj s bebom u naručju leži u bolničkom krevetu, javlja večernji list

Podsjetimo, par je ranije otkrio da nakon prvog sinčića Šimuna stiže još jedan sin i da će mu dati ime Pavle. Inače, Dino i Nina sinčića Šimuna dobili su u veljači 2021., a radijska voditeljica je tijekom prve trudnoće u razgovoru za Story priznala da je očekivala djevojčicu. – Čekamo dječaka, iako sam od početka imala jak osjećaj da je riječ o curici. Kad mi je doktorica otkrila da je dečko, bila sam iskreno iznenađena s obzirom na to da me osjećaj u životu rijetko vara.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Slika za poklon Svetoj Margareti zaštitnici mjesta

Danas već afirmirani samouki 54- godišnji  slikar Zoran Horvat Art ...

BIG JUMP 2024 Na kupalištu u Svetoj Mariji skačite i vi za rijeku Dravu!

Na kupalištu u Svetoj Mariji danas, 14. srpnja 2024....

Vatrogasci brinu za stoljetni hrast Arpad

Jučer su članovi DVD Donji Vidovec, Mihael Mihalic i...