STJEPAN KOVAČ, GRADONAČELNIK ČAKOVCA I NJEGOV ZAMJENIK ZORAN VIDOVIĆ ZAHVALILI BIRAČIMA

Vjerujem da smo dobro radili i da ćemo u drugom krugu dobiti povjerenje građana i za novi mandat!

Danas (u četvrtak) prijepodne na konferenciji za novinare čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i njegov zamjenik Zoran Vidović osvrnuli su se na protekli prvi krug izbora i na sve ono što im je prethodilo. Spomenuo je da je svjestan da u preizbornoj kampanji budu izgovorene i teške riječi i poneke laži za političkog protivnika i to je oprostivo, ali kad ti netko prijeti smrću kao meni, onda je to već posao za policiju.

Isto tako policija istražuje i tko stoji iza ilegalnog portala koji je protvi mene vodio specijalni rat, šireći laži, kako bi ja dobio što manje glasova. To im nije uspjelo, jer imam čvrstu bazu građana koji vjeruju u mene i koji će me sigurno podržati i u drugom krugu i na tome im od srca zahvaljujem, kazao je Kovač, a zahvali se pridružio i zamjenik Vidović. Kovač je potom dodao:

– Čestitam svima na rezultatima koje su postigli, a posebno želim zahvaliti svim biračima koji su izašli na birališta i obavili svoju građansku dužnost. Zahvaljujem ne samo onima koji su glasali za mene, nego i onima drugima, jer ja sam gradonačelnik svih građana Čakovca. Pozivam ih da i u drugom krugu u što većem broju izađu na birališta i daju glas lijevoj opciji, koju predvodi SDP i čiji smo mi kandidati – kazao je Kovač.

– Čakovec je danas puno ljepši i sadržajniji nego je bio prije četiri godine, a u narednim godinama bit će još bolji kad završimo sve projekte koji su u tijeku i u pripremi. Dokaz tome je i nova tržnica, vanjski bazeni koji se grade, nove ulice u mjestima u sastavu grada, ceste… Čakovec je najbolji grad te veličine u Hrvatskoj po kvaliteti života. Mnogi to nikad neće dostići. To je i naš najveći motiv da završimo sve zacrtano za dobrobit svih građana – dodao je Kovač.

– U drugom krugu protukandidatkinja mi je Ljerka Cividini, ravnateljica Županijske uprave za ceste. Ona je dobar kandidat, ali mislim da sam ja sa svojom ekipom dokazao da znam, hoću i mogu voditi ovaj grad i da zaslužujem vašu podršku kao i dosad. Hvala vam – naglasio je Stjepan Kovač.

Najnovije vijesti

Pročitajte više