ŽELITE LI BESPRIJEKORNE REZULTATE U ODRŽAVANJU SVOG DOMA

Vislux Pribislavec je najbolje rješenje za pranje krovova, fasada i tlakovaca te najam auto košare

Autor: Vislux Foto/Video: Vislux
- Advertisement -

Svi vlasnici kuća dobro znaju ili su naučili s vremenom da od prvog dana kada otključaju vrata započinje cjeloživotna briga o njenom održavanju. Mnogo je stvari koje možete odraditi sami, ali ima i onih gdje vam je neophodna kvalitetna podrška. Upravo takvu brzo i učinkovito pruža tvrtka Vislux iz Pribislavca. Ovo mlado poduzeće pršti od energije koja će vašem domu vratiti sjaj kakav pamtite od trenutka useljenja. Među brojnim uslugama koje vam mogu pružiti izdvajamo visinske radove uz mogućnost najma auto košare koja dosiže visinu od 23,5 metra te pranje krovova, fasada i tlakovaca.

Vrhunska kvaliteta visinskih radova koje izvode temelji su na mogućnosti najamaauto košare koja je idealno rješenje za rad na velikim visinama. Dosiže radnu visinu do 23,5 metara, a njome rukuje kvalificirani operater koji vodi računa o maksimalnoj sigurnosti i učinkovitosti obavljenog posla. Uz pojaseve, kacige i apsorbere posjeduju i svu ostalu potrebnu opremu koja je atestirana i redovno se ispituje. Idealna je za radove na zgradama, drvoredima, rasvjeti i sličnim projektima koji zahtijevaju pristup visinama. Može se koristiti i za hitne intervencije ili radove koji se ne smiju izvoditi tijekom dana. Iako većinom rade na području Međimurske županije svoju će auto košaru, prema potrebi, dostaviti i na adresu u široj regiji, odnosno okolnim županijama. Cijena najma ovisi vremenskom periodu unutar kojeg se koristi, a mogući su obračuni po satu, danu ili tjednu.

Kada je u pitanju održavanje i čišćenje krova više je razlog zbog kojih to treba činiti redovno. Odlučite li se na takav zahvat njegova je glavna korist što produžuje životni vijek krova. Redovitim čišćenjem se, ujedno, na duži rok smanjuju troškovi održavanja. Tako se, naime, mogu u ranoj fazi uočiti problemi koji se javljaju na krovu što omogućuje njihovo pravovremeno rješavanje prije nego mogu postati mnogo veći.

Jednako je bitno i kvalitetno održavanje fasade. Pravilnim čišćenjem čuvate dugotrajnost i postojanost fasade te osvježavate njen izgled. Ukoliko se to ne učini može doći do ozbiljnijih oštećenja. Nakon temeljitog čišćenja fasada je dugoročno zaštićena i ne mora se ponovno čistiti duže vrijeme. Želite li se uvjeriti kakvi se rezultati mogu postići,  tvrtka Vislux rado će napraviti besplatni testni uzorak pranja fasade na vašem objektu. Postupak traje svega nekoliko minuta, a samo testiranje ne plaćate.

U svim navedenim poslovima tvrtka Vislux Pribislavec može se pohvaliti besprijekornim rezultatima, što potvrđuju i njihove reference. Uz sve navedeno, možete ih angažirati i za rezanje granja te čišćenje oluka.

S Visluxom uistinu možete biti sigurni da će svaki zahvat na uređenju vašeg objekta biti obavljen u predviđenom roku i maksimalno efikasno uz povoljne uvjete. Javite im se s povjerenjem na 095-536-2679.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Zbog tuče koja je prošle subote prošla Međimurjem, proglašena prirodna nepogoda

Župan Međimurske županije Matija Posavec proglasio je prirodnu nepogodu za područje općina Vratišinec, Gornji...

Proteklog vikedna u Međimurju se vjenčalo čak 13 parova! Pogledajte koji?

Proteklog tjedna na području Međimurja rođeno je samo 6 beba:...

Vrhunske priredbe uz najbolja međimurska vina!

Kao i svake godine dosad tako i ove manifestacija Ljeto...