VINARIJA DVANAJŠČAK 1. SRPNJA U PRELOGU OTVARA NOVU VINOTEKU U FEGAC CENTRU

“Vino i fino – vinoteka i delicije” od četvrtka u Prelogu!

Vinarija Dvanajščak-Kozol iz Dragoslavca posljednjih godina čini sve veće iskorake u značajnom podizanju kvalitete vina, što potvrđuju medalje i priznanja na ocjenjivanjima u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Njihova vina, pod marketinškom oznakom DK, odavno imaju svoje brojne poklonike ne samo u Međimurju, nego i znatno šire.

Na čelu ove vinske kuće sada je mlada, obrazovana i ambiciozna Tea Dvanajščak, koja osim što izuzetno dobro poznaje tehnologiju uzgoja vinove loze i njegovanja vina u podrumu, zna i kako vlastita vina približiti i predstaviti potrošaču. Upravo radi toga ovih dana završavaju posao oko uređenja nove vinoteke, prve takve vrste, u Prelogu, a već su u pripremi još dvije: u Varaždinu i Čakovcu.

Naziv ove u Prelogu je “Vino i fino – vinoteka i delicije”, a smještena je u Fegac centru, na Trgu bana Jelačića 3 (od rotora prema KTC-u).

-U ponudi će biti sva naša vina u buteljama, rinfuza u plastičnim balonima od 3 i 5 litara te staklenoj ambalaži od litre. Pripremili smo i vina u poklon pakiranju. Uz to, u našem prodajnom centru kupci će moći kupiti najbolja bučina ulja, maslinova ulja, tjesteninu od batata, bučino bračno, tartufe, piva, žestoka pića, sokove, džemove, marmelade, sol i još puno toga finoga – kaže Tea Dvanajščak.

-Želja nam je naša vina približiti kupcima u ovom dijelu Međimurja, jer su mnogi to od nas i tražili. Bit će im sada puno jednostavnije kupovati ovdje, nego se voziti 40 kilometara do naše vinarije u Dragoslavcu. Kvaliteta vina je ista, a takve će, uglavnom, biti i cijene – kaže Tea.

“Vino i fino – vinoteka i delicije” u Prelogu otvara se u četvrtak, 1. srpnja, u 10 sati. Prvog dana svaki kupac moći će besplatno kušati DK vina. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Najnovije vijesti

Pročitajte više