DESET KRATKIH

(VIDEO) ENVER MUMINOVIĆ – ČEVO: Nedelišće je najljepše mjesto koje postoji, Harley me proveo kroz cijelu Europu, kćeri ne bih mijenjao za sina, papučar sam i više volim plavuše od crnki

Svake nedjelje portal medjimurski.hr kroz deset kratkih ili-ili pitanja otkriva životne putove, hobije, strasti i obiteljske priče ljudi oko nas.

Danas na deset blic pitanja odgovara direktor i vlasnik Radija 1 Enver Muminović – Čevo. Još 1993.godine pokrenuo je tadašnje Radio Nedelišće u svojoj garaži. Uz uspješan razvoj radijskog biznisa, dosta vremena odvaja za svoje strasti kao što su jedrenje (već je godinama skipper) i skijanje. Supruga Milena mu je i životna i poslovna partnerica, a u cijelu priču uključene su i kćeri Anja i Iva. Gotovo uvijek opušten i ovu priču nam je ispričao uz puno smijeha i šale. Pogledajte video u prilogu ili pročitajte u nastavku.

1.Nedelišće ili Čakovec?

-Pa, jedno i drugo. Krasna, prekrasna mjesta. Naravno, Nedelišće prije svega, rođen sam u Nedelišću, pa je to za mene naljepše mjesto koje postoji, a Čakovec, naravno, kao sjedište biznisa, mjesto gdje živimo radimo i zarađujemo.

2.Ruski ili engleski?

-Ruski sam učio u školi i još ga znam dosta dobro. Engleski koristim u poslu, na internetu i drugim situacijama gdje je potrebno.

3.Strojarski tehničar ili Dj?

Jedno i drugo jako lijepo, Kao strojarski tehničar radio sam nekih 15-20 godina, a uz to sam radio i kao DJ, pa sam tako završio u diskotekama, na veselicama, a onda i na radiju.

4.Priroda ili društvo?

Privlači me jedno i drugo. Jako volim prirodu, ali dobro društvo je uvijek dobro društvo, pa se onda nekad i zadržavamo u dobrom društvu do ranih jutarnjih sati.

5.Odojak ili janjac?

Dobro pitanje i ozbiljna dvojba. Možda ipak janjetina. Bolja je janjetina, bolja.

6.Jedrenje ili skijanje?

-Uh, teško pitanje, jedno i drugo su velike strasti. Možda, ipak, maaaala prednost skijanju.

7.Auto ili motor?

Bike u svakom slučaju. Motor je moja velika, velika ljubav i strast. Sa svojim Harleyem sam prošao skoro cijelu Europu. Od Grčke, Turske, Irske, Škotske, Engleske, Francuske i drugih zemalja, a posebno pamtim Siciliju koja mi se duboko urezala u sjećanje.

8.Sin ili kćer?

-Kćerke u svakom slučaju. Cure su odlične i svaka im čast. Zato uvijek cura, cura i cura.

Znači Anju i Ivu ne bi mijenjali za sina?

-Ne bi, ne bi, svakako ne bi.

9.Peglanje ili pranje suđa?

-Volim jedno i drugo. Obožavam. Čim mi žena naredi, daj ovo, daj ono, odmah sam u akciji. Ja sam inače veliki papučar, pa mi to nije teško.

Koliko često?

-Pa dosta često mogu ti reći. Svakih pet godina jedanput.

10.Plavuše ili crnke?

Jedne i druge su mi zgodne i ok. Ali supruga mi je plava, pa onda ipak plavuše.

Najnovije vijesti

Pročitajte više