IZABRANI NAČELNICI

Valentino Škvorc: Zahvaljujem što ste u masi lica na političkoj sceni vidjeli one čistog srca

Valentino Škvorc premoćno je osvojio još jedan mandat načelnika Općine Mala Subotica. Od 1.555 glasača koji su pristupili glasanju, dobio 1.096 glasova. Njegova nezavisna lista u Općinskom vijeću osvojila je 33,37 posto glasova i u najboljoj je poziciji za formiranje većine. Svima koji su sudjelovali na izborima Škvorc se obratio prigodnom zahvalom.

Dragi mještani Općine Mala Subotica,

u nedjelju smo zajedničkim snagama izborili svijetlu budućnost. Želim Vam reći koliko me veseli što je svatko od vas pristupio glasanju, jer shvaćanje da glas svakog od nas vrijedi – odlika je društva koje želi napredovati.

Prije svega, želim Vam zahvaliti što ste u meni prepoznali kvalitetnog vođu i što ste mi još jednom dali priliku. Uz to, moram Vam reći kolika mi je čast u novi mandat krenuti okružen najboljim mogućim ljudima koji već godinama daju sebe za ovu zajednicu.

Znam kojim su vas sve dezinformacijama, glasinama, klevetama i inim nemoralnim postupcima pokušavali pridobiti „na svoju stranu.“ Kad sam prije četiri godine preuzeo funkciju općinskog načelnika sa svih strana su me „pripremali“ na opaki svijet politike. Ni nakon četiri godine nisam promijenio uvjerenje da kakav si čovjek  – takav si političar. Što se mene tiče, nema tu „ali to je politika, moraš tako“ / „u politici je to normalno / dopušteno“… da ne nabrajam dalje. Poanta koju želim istaknuti je da netko tko političku titulu vidi isključivo kao način /sredstvo postizanja vlastitih ciljeva i tko pritom ne bira način da se te titule dočepa, netko tko će prijetiti, ucjenjivati, klevetati , zastrašivati – taj netko neće daleko stići u  ovoj sredini. U nedjelju smo pokazali da smo zajednica, pa makar se ponekad razilazimo u stavovima i razmišljanjima, ipak ne damo da nam itko govori da u našoj Općini ništa ne valja, da se ništa ne radi i da ovdje ne žive pošteni i vrijedni ljudi. Takvi cinici možda i jesu najglasniji u svojim govorima mržnje i takvim ljudima možda doista ništa ne valja, no mi se ne spuštamo na njihovu razinu nego nastavljamo graditi što smo započeli, jer znate kako se kaže – „ni Rim nije izgrađen preko noći“.

Hvala Vam što ste u tolikoj buci čuli iskrene glasove i što ste u masi lica na političkoj sceni vidjeli one čistog srca.

Zahvaljujem Vam u svoje osobno ime i u ime naše grupe birača, kaže se u zahvali Valentina Škvorca.

Najnovije vijesti

Pročitajte više