GLAZBENO OBRAZOVANJE

Ne propustite priliku, ostvarite svoje glazbene snove i upišite “SUITA” školu sviranja i pjevanja

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: medjimurski.hr
- Advertisement -

“SUITA” d.o.o., ugledna glazbena ustanova, poziva sve glazbenike i buduće talente na upise u školu sviranja i pjevanja. Upisi su dostupni tijekom cijele godine. Suita je prva i najstarija privatna glazbeno-obrazovna ustanova u Međimurju s 28 godina iskustva.

Prošlogodišnji polaznici mogu se upisati izravno, dok će početnici proći provjeru glazbenih predispozicija kako bi pronašli odgovarajući stupanj obrazovanja. Učitelji će prilagoditi raspored sati i vrstu nastave svakom polazniku prema njihovim potrebama.

Upisnicu možete pronaći na https://www.suita.hr/upisi/.

Ustanova za glazbeno obrazovanje “SUITA” d.o.o. nudi širok izbor instrumenata i programa, uključujući synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, trubu, saxofon, klarinet, violinu, blok flautu, flautu i solo pjevanje. Njihovi predavači su iskusni profesionalci koji predaju ne samo u “Suiti”, već i u drugim glazbenim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

“SUITA” d.o.o. je prepoznata kao centar izvrsnosti u glazbenom obrazovanju na području Međimurja i šire. Ova prilika je idealna za sve koji žele razvijati svoj glazbeni talent i usavršiti svoje vještine.

Ne propustite priliku za ostvarenje svojih glazbenih snova. Upisi su otvoreni tijekom cijele godine. Za više informacija posjetite https://www.suita.hr/.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Kotoripski kulturnjaci sumirali prošlogodišnji rad

U subotu, 24. veljače održana je redovna godišnja izvještajna...

Međimurskom sportu ove godine 889.000 eura

Međimurski sport ove će godine raspolagati s 889.000 eura....

Uređaj za mamografiju je u funkciji

Iz Županijske bolnice Čakovec javljaju kako je uređaj za...