POBOLJŠAJTE WEB PRODAJU

UNAPRIJEDITE PRODAJU: Pridružite se Meetupu za webshopove u TICM-u

Od početka pandemije, broj online kupaca na svjetskoj razini povećao se za čak 150 milijuna. Iako se neki proizvodi i usluge prodaju sami, većina web trgovaca nije te sreće. Rijetko koja web trgovine uspije bez ulaganja u marketing. 

Dobra strategija i alati digitalnog marketinga mogu vam pomoći da se izdvojite iz mase. Native oglašavanje, Growth Hacking taktika, inbound marketing i Google oglašavanje samo su neki od dragocjenih alata iz riznice digitalnog marketinga. S njima će Vas upoznati Dino Oreški, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu i upravljanju web shopovima, na meetup-u  organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. (TICM)

DIGITALNI MARKETING ZA WEBSHOPOVE

održat će se u utorak, 6. travnja 2021. godine, s početkom u 17 sati, u informatičkoj učionici zgrade TICM1 na adresi
Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec.

Radionica je zamišljena kao kombinacija izlaganja predavača i praktičnog dijela u kojem će sudionici raditi na stvarnim studijama poslovnih slučajeva, međusobno razmjenjujući mišljenja, iskustva, znanja i savjeta. Voditelj radionice, Dino Oreški će materijale za radionicu pripremiti na način da u potpunosti budu prilagođeni prijavljenim sudionicima. Oreški je u svijetu eCommercea i Digitalnog marketinga već 15 godina. Svoju je karijeru započeo 2005. godine, kad je bio zadužen najprije za Neckermannov, a potom i Quelleov web shop, u to vrijeme dva najveća web shopa u Hrvatskoj. Nakon više godina iskustva raznih digitalnih i eCommerce funkcija, Dino je danas konzultant za digitalni marketing i tajnik Udruge eCommerce Hrvatska te suvlasnik u Consalta Up , vodećoj agenciji za IT konzalting u regiji.

Ciljna skupina meetupa su vlasnici i voditelji trgovina, voditelji web trgovina, zaposlenici u marketingu i IT-u te svi koje zanima web, marketing i prodaja. Sudjelovanje je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na meetup zaprimaju se do popunjenja mjesta, a najkasnije do 5. travnja 2021. godine.

Prijava je ograničena samo na jednu osobu iz poduzeća.

Zbog epidemiološke situacije, broj sudionika je ograničen na 12.

Prijavni obrazac se nalazi na sljedećoj poveznici – https://ticm.hr/meetup-u-ticm-u-digitalni-marketing-za-webshopove/

Najnovije vijesti

Pročitajte više