S UDRUGAMA U ŠTEFANCU

Ugodno druženje čakovečkog gradonačelnika Stjepana Kovača s članicama Udruge žena i nogometnim veteranima

Grad Čakovec svojim prstenom obuhvaća čak 13 mjesnih odbora. Svakome od njih nastoji se pridavati jednaka pažnja te voditi računa o njihovom ravnomjernom razvoju u svakom pogledu.

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač posljednjih je tjedana u više navrata boravio na području MO Štefanec. Tamo se želio uvjeriti kako napreduju infrastrukturni radovi na uređenju prometnice i pješačko-biciklističkih staza te rekonstrukciji vodovoda, niskonaponske mreže i javne rasvjete u što i Grad Čakovec ulaže znatna sredstva. Svoj boravak u toj sredini iskoristio je za druženje s vrlo aktivnim članicama tamošnje Udruge žena, ali i veteranima NK Jadran kojima je darovao i garnituru dresova.

-Napravili smo veliki iskorak u stvaranju uvjeta za kvalitetniji život u Štefancu, ali uvijek je glavni smisao i cilj uređivanja infrastrukture povećanje standarda stanovnika određenog naselja. Kvaliteti života mještana Štefanca uvelike pridonose brojne udruge zbog kojih je društveni život ovdje znatno bogatiji i raznovrsniji, čemu poseban pečat daju članice ovdašnje Udruge žena. Angažirane su u nizu različitih aktivnosti, a organizirale su i razne priredbe u svom mjestu, tako da, zajedno s njima, jedva čekam vrijeme kada će uvjeti dozvoliti da se još intenzivnije družimo. Jednako tako mi je uvijek zadovoljstvo susresti se s veteranima ovdašnjeg nogometnog kluba i nadam se da će u novim dresovima postizati još bolje rezultate. Možda im ne mogu puno pomoći na nogometnom terenu, ali znam da često organiziraju turnire u beli, pa sam im uvijek na raspolaganju kao partner, u vedrom se tonu osvrnuo na ova druženja Kovač.

Najnovije vijesti

Pročitajte više