EVO DETALJA

Učlanite se u Udrugu uzgajivača međimurskog konja i pomognite njihovom radu

Autor: Udruga uzgajivača međimurskog konja “Međimurec” Foto/Video: Udruga uzgajivača međimurskog konja “Međimurec”
- Advertisement -

Udruga uzgajivača međimurskog konja “Međimurec” treba vašu pomoć. Naime, UUMK-u je potrebna financijska pomoć. Njihovo priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

Članovi Udruge mogu biti isključivo fizičke osobe – uzgajivači, prijatelji konja, stručni suradnici, počasni članovi, te podupirajući članovi ili suradnici.

Uzgajivač je fizička osoba koja se bavi uzgojem međimurskog konja. Prijatelji konja su osobe koje novčanim prilozima ili svojim radom doprinose uzgoju međimurskog konja.

Stručni suradnici su dokazano stručne osobe iz oblasti vezanih za uzgoj koje svojim znanjem doprinose stalnom poboljšanju pasmine koja je predmet uzgoja (stručnjaci za područje uzgoja međimurskog konja, stručnjaci za uzgoj svih pasmina konja, genetičari, stručnjaci za stočarstvo, veterinarski stručnjaci, liječnici, biolozi, botaničari, kemičari i dr.).

Počasni članovi su osobe koje su svojim radom i znanjem pridonijele uzgoju međimurskog konja. Podupirajući članovi ili suradnici su osobe koje svojim radom i zalaganjem žele pridonijeti napretku u radu Udruge i u uzgoju međimurskog konja.”

Članarina iznosi 25 € za tekuću godinu. Sva materijalna sredstva koja se prikupe utrošit će se na pomoć uzgajivačima međimurskih konja, od provođenja potrebnih veterinarskih usluga, obrezivanja kopita, pomoći u nabavci oglavina i ostalim potrepštinama uzgajivačima, kao i organiziranju izložbi međimurskog konja na ponos svim Međimurkama i Međimurcima!

Također pozivamo sve ljude dobre volje, fizičke i pravne osobe, na uplatu donacija prema vlastitim mogućnostima.

Broj poslovnog račun je: HR81 2340 0091 1160 2004 9 kod Privredne banke Zagreb

Rukovodstvo Udruge tijekom ove godine ima velike planove, neki su pred realizacijom, a o istima ćemo Vas obavještavati sukladno realizaciji!”.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Međimurskom sportu ove godine 889.000 eura

Međimurski sport ove će godine raspolagati s 889.000 eura....

Uređaj za mamografiju je u funkciji

Iz Županijske bolnice Čakovec javljaju kako je uređaj za...

Mađarska avantura članova Udruge Laganini

Članovi Udruge Laganini iz Preloga iskoristili su prošli vikend...