KTC VAS POZIVA

U subotu dođite na ponovno otvorenje potpuno preuređenog trgovačkog centra KTC Prelog

U subotu 15. svibnja  za svoje  kupce ponovno otvara  vrata potpuno preuređeni trgovački centar KTC PRELOG.

U  prosincu prošle godine bilo je punih 12 godina od kako je otvoren KTC TRGOVAČKI CENTAR PRELOG. Od samih početaka uz supermarket su poslovali restoran i poljoljekarna.

U novom poslovnom objektu na staroj lokaciji (Zrinskih bb, Prelog) kupci supermarketa i poljoljekarne, kao i gosti novog restorana moći će uživati u bogatoj  ponudi.

Vrijednost cjelokupne investicije je više od 3 milijuna eura. Trgovački centar ima oko 4.000 m2 što je povećanje za oko 30 % u odnosu na stari objekt. Prodajni prostor supermarketa je povećan za 400 m2 i zaposlena su dva nova djelatnika. Ponuda supermarketa proširena je u svim segmentima a posebno u dijelu neprehrane (tehnička roba). Parkiralište je prošireno za 41 novo parkirno mjesto.

Poslovni objekt je gotovo u potpunosti novosagrađen. Zadovoljeni su svi suvremeni trgovački standardi i najmoderniji principi gradnje a posebno se vodilo računa o okolišu trgovačkog centra, pa se gospodarsko dvorište nalazi unutar zgrade, a na južnom dijelu parcele bit će posađeno visoko zelenilo.

Interijer restorana zadovoljit će i one najzahtjevnije goste. Iz unutrašnjosti restorana pruža se prekrasan pogled na Dravu, a potpuni ugođaj pogleda na Dravu imati će gosti na velikoj suvremeno uređenoj terasi. Restoran može primiti do 300 gostiju. U dnevnoj ponudi će biti 5 gotovih jela, a restoran će raditi catering i imati mogućnost a la carte ponude.

Na sam dan ponovnog otvorenja vrata supermarketa i poljoljekrane otvaraju se za kupce u 7 sati, dok je službeno otvorenje predviđeno u 11 sati.

Radno vrijeme:

– supermarket – od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat

– restoran KTC Prelog – od ponedjeljka  do subote od 7 do 18 sati (za vrijeme pandem.)

– poljoljekarna –  od ponedjeljka do petka od 8 do 17  a  subotom od 8 do 13 sati

Nedjeljom ne radimo.                 

Najnovije vijesti

Pročitajte više