SUDJELOVALI ČLANOVI LOKALNIH AKCIJSKIH GRUPA

U sklopu transnacionalnog projekta ADRIONET organizirana je radionica ‘Izgradi autentičnu priču’

Autor: WTF Events Foto/Video: WTF Events
- Advertisement -

Članovi lokalnih akcijskih grupa – LAG Međimurski doli i bregi i LAG Mura-Drava, protekle su srijede bili dio radionice u Međimurskoj palači turizma u Čakovcu.

Što je „brendiranje“, kako započeti svoju priču kroz „storytelling“ koncept, ali i što je to diferencijacija na tržištu i kako voditi svoju priču na društvenim kanalima, sve to je, uz pokazne vježbe, sudionike naučila Nina Novinić, vlasnica agencije Destinova.

„Svi smo mi dionici turizma, iznajmljivači, proizvođači, suradnici na raznim projektima i zasebno smo premali, stoga moramo surađivati. Suradnja na ovakvom tržištu je snaga našeg turizma, naših emocija, priče i doživljaja koji nudimo“, rekla je Nina Novinić na otvaranju radionice.

Kroz dva sata radionice, prezentaciju i razmjenu iskustava, brojni sudionici naučili su kako „ispričati svoju priču“ u predivnom prostoru Palače turizma Međimurske županije u Čakovcu.

Projekt ADRIONET, sufinanciran je iz Interreg V-B „Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje 2014.-2020.“ na kojemu JU REDEA sudjeluje kao partner. Projekt je započeo 1. veljače 2020. godine i traje do kraja siječnja 2023. godine s ukupnom vrijednošću projekta od 1.287.950,00 €, dok je udio JU REDEA-e 172.380,00 €.

Cilj projekta je uspostavljanje transnacionalne mreže „autentičnih sela“ kao jednog od pokretača lokalnog razvoja. U središtu svega je ponajprije kvaliteta života i dobrobit lokalnog stanovništva te privlačenje turista. Projekt omogućuje malim, raštrkanim selima s bogatim kulturnim nasljeđem i kulturnim tradicijama da se povežu i povećaju svoju transnacionalnu vidljivost.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još