BOŽIĆNA ČAROLIJA U SUBOTU, 4. PROSINCA

U selu Goričan očekuje vas advent dostojan jednog grada!

Ako se u subotu, 4. prosinca 2021. godine poslijepodne, nađete u centru naselja Goričan, doživjet ćete pravu božićnu čaroliju – „Advent u Goričanu“, ugodno mjesto za druženje uz tisuće lampica i predivnih dekoracija, opojne mirise kuhanog vina i punča, fritule, kolače i još mnogo toga!

Taj dan Općina Goričan poziva sve mještane na „Advent u Goričanu“ ispred Doma kulture, koji će se održati sukladno mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Prigodni program započinje u 15.30 sati predstavom za djecu „Plavi planet“ u izvedbi kazališta “Smješko” iz Zagreba, koja će mališane na zanimljiv i zabavan način educirati o temama očuvanja mora, rijeka, jezera, okoliša planeta Zemlje i ekologije.

Slijedi paljenje 2. adventske svijeće koja simbolizira mir, a koje će pratiti Puhački orkestar Goričan. Napokon, organiziran je i pravi božićni party na otvorenom, uz glazbu DJ Alana i tisuće lampica, božićnih dekoracija te mnoštvo adventskih kućica s božićnim ukrasima te bogatom gastronomskom ponudom: kuhano vino, punč, pivo, langoši, kobasice, fritule, kolači itd.

Adventske kućice će, osim goričkih udruga, s velikim izborom pića i finih jela otvoriti i Vinarija Kocijan, Vinarija Knehtl Medenjak, Vinarija Turk, pivovara Međimurski lepi dečki, Slastičarnica Šešet, Opg Hranjec, Opg Punek, Opg Dominić, Opg Zadravec, Holera d.o.o. i dr.

– Cilj nam je ponuditi božićnu čaroliju, veselje i toplinu u srcu na domaćem terenu i promicati zajedništvo udruga i mještana – rekao je načelnik Goričana Emanuel Sinković.

Za trajnu uspomenu čeka vas i Instaokvir, a iznenađenje za najmlađe bit će i dolazak Svetog Nikole.

Najnovije vijesti

Pročitajte više