SMRT NA CESTI

U prometnoj nesreći kod Donjeg Vratna poginuo biciklist

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U četvrtak, 29. travnja, oko 10.15 sati na državnoj cesti D-2, kod Donjeg Vratna dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom, javljaju iz Policijske uprave varaždinske.

– Mladić u dobi od 24 godine upravljao je teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom, iz smjera Petrijanca u smjeru Gornjeg Vratna. U jednom je trenutku započeo obilaženje bicikla kojim je u istom smjeru upravljao 79-godišnjak, koji je u tom trenutku započeo skretati ulijevo na nerazvrstanu cestu. Pritom je došlo do udara prednje lijeve strane teretnog vozila u stražnji lijevi kotač bicikla i u biciklistu koji je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružana na mjestu događaja po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koji su ga reanimirali do 11.05 sati, kada je proglašena smrt. Dežurni državni odvjetnik odredio je obdukciju te je tijelo nesretnog 79-godišnjaka prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin – stoji u priopćenju.

Za vrijeme trajanja očevida, sve do 13.50 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije vijesti

Pročitajte više