ŽELIM ZNATI ZAŠTO

U Pribislavcu ruinirano igralište u Nazorovoj, popravci započeli jučer

Foto kritika jednog našeg čitatelja ovog puta nas vodi na dječje igralište u Pribislavcu koje se nalazi na kraju ulice Vladimira Nazora.

Klupa za sjedenje je potrgana, pješčanika na kraju tobogana nema već dvije godine, na igralištu nema nijedne kante za smeće, a igrala su neadekvatno ofarbana, nabraja naš čitatelj i kaže da nakon odlaska prethodnog komunalnog redara u mirovinu novi još uvijek nije izabran.

Kakvo je stanje na igralištu pogledajte u galeriji.

Jučer smo se osobno otišli uvjeriti kakva je situacija i naišli na grupu radnika, predvođenih Zoranom Juričanom, koji su upravo započeli popravljati oštećenja.

-Već ranije smo planirali radove ovdje i vjerujem da ćemo sve dovesti u red slijedeći tjedan. Treba pofarbati i pričekati da se osuši, a istovremeno popravljamo oštećene klupe i sve što je potrebno, kaže Juričan koji kaže da je kod prijašnjeg bojanja korišten krivi razrjeđivač, pa je došlo do problema.

-Na ovakvim radovima ponekad sudjeluju dečki koji tu dođu silom prilika, sudskom odlukom na rad za opće dobro, tako da ne ispadne uvijek kako treba. Otkako je g. Braniša otišao u mirovinu ja sam, kao komunalni radnik, preuzeo i dio njegovih poslova, pa se ponekad desi da me zovu na više mjesta istovremeno. Unatoč tome što imam dovoljno znanja i iskustva, jer ovo radim već 17 godina, u takvim okolnostima ne mogu uvijek nadzirati baš sve što se i kako radi. Fotografije koje ste dobili usmjerene su na detalje i slikano je ono, da tako kažem, što se moralo, iako se ne radi o tako velikim oštećenjima,  smatra Juričan koji ne zna kada će biti zaposlen novi komunalni redar.

-Prijašnji komunalni redar otišao je u lipnju prošle godine i otada su provedena dva natječaja. Nažalost, nijedan nije bio uspješan, jer je prijavljeni kandidat odustao. Sada je treći u tijeku i vidjet ćemo kako će to završiti, rekao je Juričan.

Najnovije vijesti

Pročitajte više