NOVI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA

U Prelogu Nikola Oto i Matija Posavec protiv Ljubomira Kolareka

Na terasi sportsko rekreacijskog centra DG sport u Prelogu danas (utorak), točno u podne, predstavljen je novi kandidat za gradonačelnika Preloga. Predstavio ga je Matija Posavec, koji je po prvi puta nastupio javno kao predsjednik nove političke stranke Matija Posavec – nezavisna lista. Nikola Oto, nezavisni je kandidat stranke MP-NL, a kojega će podržati nekoliko stranaka čiji su predstavnici također prisustvovali skupu.

– Iste želje i isti interesi spojili su Nikolu Ota i mene. Kad sam tražio kandidata za gradonačelnika, znao sam da to mora biti čovjek koji iza sebe ima rezultate, da o njemu govore djela i kojega ljudi u njegovoj sredini cijene. Upravo takav je Nikola Oto i vjerujem da će kao gradonačelnik utjecati na to da se grad razvija kao u vrijem dok je gradonačelnik bio Dragutin Glavina, a možda i bolje – istaknuo je Matija Posavec, dodavši da je Županija puno ulagala u Grad Prelog zadnjih godina. Tako je obnovljena škola u Draškovcu, osiguran dio sredstva za tamošnju sportsku dvoranu, sve je spremno za uređenje i proširenje Srednje škole Prelog, kao Osnovne škole Prelog sa sportskom dvoranom za koju su već pripremljeni projekti.

– Ja sam preloško dijete, ovdje živim i radim, a u politiku sam krenuo prije 33 godine kad je Prelog postao grad. Želja mi je da Prelog bude grad upravo onakav kakav žele građani. Sada ovdje vlada apatija, ova vlast se ponaša na način “mi smo gore, a vi ste dolje”. Želim ponovo afirmirati mjesne odbore, želim vratiti osmijeh građankama i građanima na njihova lica. Moramo se razvijati na prihvatljiv način i da od toga svi mi ovdje imamo korist, a ne samo neki. U tom nastojanju imam podršku prijatelja, rodbine i brojnih građana – kazao je Nikola Oto.

Uz ostale, podršku su mu došli pružiti i Mladen Novak, predsjednik SDP-a, Nenad Hranilović, predsjednik HNS-a, Josip Grivec, predsjednik HSLS-a i Zvonko Pavlic, predsjednik MDS-a.

Najnovije vijesti

Pročitajte više