U SCHEIERICI U ČAKOVCU

U ponedjeljak promocija knjige ‘Osnove vještine kuhanja’ Anice Naranđa i Krunoslava Tilošanca!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: POU Čakovec, privatna arhiva
- Advertisement -

U ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine u zgradi Scheier u Čakovcu održat će se predstavljanje knjige Anice Naranđe i suautora Krunoslava Tilošanca pod nazivom „Osnove vještine kuhanja“.

Krunoslav Tilošanec i Anica Naranđa

Knjigu će predstaviti sami autori, strukovni nastavnici kuharstva iz Srednje škole Prelog, a podršku će im dati i poznati chef Tomislav Špiček odnosno „kolega Tomek“, Aničin prijatelj i suradnik na svakodnevnoj bazi koji će sudjelovati u službenom dijelu programa.

Anica Naranđa s Tomislavom Špičekom

Knjiga je otisnuta od strane Pučkog otvorenog učilišta Čakovec u suradnji s Međimurskom županijom povodom Dana Međimurske županije. Ovo je prvi ovakav priručnik o osnovama kuhanja na području Međimurske županije.

Anica Naranđa

Kuhanje je temeljna životna vještina i svatko mora naučiti to što prije – rekla je Anica Naranđa u intervjuu za Medjimurski.hr, a ovim odličnim priručnikom pomoći će mladima i svih kojima kuhanje nije u malom prstu da nauče tajne finih jela!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Meteoalarm upozorava na nevrijeme, stiže i zahladnjenje

N1 donosimo vremensku progozu Tee Blažević. Umjereno do pretežno oblačno...

Električne energije 5. svibnja neće biti u Draškovcu

Iz HEP-a javljaju da u petak, 3. svibnja, električne...

Dora Kovačić i Pavla Podgorelec ponos su Gospodarske škole Čakovec

Iz Gospodarske škole Čakovec ponosni su na Pavlu Podgorelec,...

Naše heroine s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem

Na jučerašnjoj svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije župan Matija...