U ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine u zgradi Scheier u Čakovcu održat će se predstavljanje knjige Anice Naranđe i suautora Krunoslava Tilošanca pod nazivom „Osnove vještine kuhanja“.

Knjigu će predstaviti sami autori, strukovni nastavnici kuharstva iz Srednje škole Prelog, a podršku će im dati i poznati chef Tomislav Špiček odnosno „kolega Tomek“, Aničin prijatelj i suradnik na svakodnevnoj bazi koji će sudjelovati u službenom dijelu programa.

Knjiga je otisnuta od strane Pučkog otvorenog učilišta Čakovec u suradnji s Međimurskom županijom povodom Dana Međimurske županije. Ovo je prvi ovakav priručnik o osnovama kuhanja na području Međimurske županije.

– Kuhanje je temeljna životna vještina i svatko mora naučiti to što prije – rekla je Anica Naranđa u intervjuu za Medjimurski.hr, a ovim odličnim priručnikom pomoći će mladima i svih kojima kuhanje nije u malom prstu da nauče tajne finih jela!

