MEĐIMURSKO-ZAGORSKI TJEDAN

U novom tjednu Večere za 5, boje Međimurja branit će Marija Gračić iz Totovca


U novom tjednu RTL-ove ‘Večere za 5 na selu’ večerat ćemo i družiti se s kandidatima na sjeveru Hrvatske, koji će pripremati međimurske i zagorske delicije.

Dama koja će braniti boje Međimurja zove se Marija Gračić. Po zanimanju je špeditersko-agencijska tehničarka, no trenutno ne radi u struci. Ta domaćica ima 30 godina, živi u mjestu Totovec u sastavu grada Čakovca, a na prvome mjestu joj je obitelj koja joj je najveća podrška u svemu. Za sebe kaže da je veliki optimist, voli putovanja, dobru zabavu, izazove i isprobavati nove stvari pa se zbog toga i prijavila u kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’. Njezina je kuhinja raznolika zato što voli sve jesti, voli začine i eksperimentirati, omiljeno joj je jelo piletina i smatra da nema mana u kuhanju, ali i da je očekivano da svatko ponekad pogriješi.

Najbolji među kandidatima osvojit će vrijednu nagradu od 5000 kuna, a ostali sudionici natjecanja dobit će utješnu nagradu od 1000 kuna.

Hoće li se kandidati Varaždina i okolice odlučiti za tradicionalna jela ili im je draži moderni štih – pogledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!

Najnovije vijesti

Pročitajte više