OTVOREN NOVI POSLOVNI OBJEKT b.t.c.-a

U novim prostorima grade svoju budućnost na automatizaciji, digitalizaciji i robotizaciji

Autor: Miljenko Ovčar Foto/Video: Miljenko Ovčar
- Advertisement -

U krugu velikog broja poslovnih partnera, suradnika i zaposlenika tvrtka b.t.c. Nedelišće u subotu je svečano otvorila svoj novi poslovni objekt u Gospodarskoj zoni Goričica u čiju je gradnju i opremanje uloženo oko 17,5 milijuna kuna. Kruna je to dugogodišnjeg uspješnog poslovanja ovog uglednog poduzeća čiji korijeni sežu u 1981. godinu kada su pokrenuli Obiteljski obrt Tomašić.

Pod sadašnjim imenom djeluju od 1993. godine i otada su prerasli u jednu od vodećih kompanija na području digitalizacije, automatizacije i optimizacije poslovanja. Za svoja postignuća osvajali su i prestižne nagrade poput Zlatne kune i Gospodarstvenika godine.

Direktor tvrtke Ljubomir Tomašić u svojem se govoru osvrnuo na razvojni put poduzeća od njegovih početaka i uputio zahvalu na velikom doprinosu svim svojim djelatnicima kojih je danas sedamdesetak. Potom je u društvu supruge Karmen, sina Petra i kćeri Ane poseban poklon uručio Karmen Baneković rekavši da njezin rad simbolizira i povezuje najvažnije faze razvoja tvrtke.

Uzvanicima su se obratili i predsjednik HGK Županijske komore Čakovec Mladen Križaić te načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak govoreći o doprinosu b.t.c.-a ukupnim rezultatima poslovanja međimurskog gospodarstva, kao i njegovom značaju za otvaranje kvalitetnih i dobro plaćenih radnih mjesta na području općine.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici njihovih principala japanskog Canon-a i Glory-ja s kojima b.t.c. već dugo uspješno surađuje postavši jedna od vodećih tvrtki u regiji na svom području. Tome su doprinijela i njihova vlastita rješenja poput pametnih sefova za depozit gotovine, kompleksnih softvera namijenjenih financijskim institucijama te zahtjevnih ispisnih rješenja i sustava za upravljanje dokumentima. Zbog svega toga je ovaj novi multifunkcionalni poslovni prostor na 2.200 četvornih metara itekako važan za daljnji razvoj tvrtke i radi snažnog istraživačkog i razvojnog centra koji se u njemu nalazi.

Nakon službenog programa svečanost je nastavljena ugodnim druženjem tijekom kojeg su atmosferu podizali Filip Hozjak uz pratnju Darka Golubića i Tamburaškog sastava Mamurluk te Mia Maltar kvintet.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još