OTVOREN NOVI POSLOVNI OBJEKT b.t.c.-a

U novim prostorima grade svoju budućnost na automatizaciji, digitalizaciji i robotizaciji

Autor: Miljenko Ovčar Foto/Video: Miljenko Ovčar
- Advertisement -

U krugu velikog broja poslovnih partnera, suradnika i zaposlenika tvrtka b.t.c. Nedelišće u subotu je svečano otvorila svoj novi poslovni objekt u Gospodarskoj zoni Goričica u čiju je gradnju i opremanje uloženo oko 17,5 milijuna kuna. Kruna je to dugogodišnjeg uspješnog poslovanja ovog uglednog poduzeća čiji korijeni sežu u 1981. godinu kada su pokrenuli Obiteljski obrt Tomašić.

Pod sadašnjim imenom djeluju od 1993. godine i otada su prerasli u jednu od vodećih kompanija na području digitalizacije, automatizacije i optimizacije poslovanja. Za svoja postignuća osvajali su i prestižne nagrade poput Zlatne kune i Gospodarstvenika godine.

Direktor tvrtke Ljubomir Tomašić u svojem se govoru osvrnuo na razvojni put poduzeća od njegovih početaka i uputio zahvalu na velikom doprinosu svim svojim djelatnicima kojih je danas sedamdesetak. Potom je u društvu supruge Karmen, sina Petra i kćeri Ane poseban poklon uručio Karmen Baneković rekavši da njezin rad simbolizira i povezuje najvažnije faze razvoja tvrtke.

Uzvanicima su se obratili i predsjednik HGK Županijske komore Čakovec Mladen Križaić te načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak govoreći o doprinosu b.t.c.-a ukupnim rezultatima poslovanja međimurskog gospodarstva, kao i njegovom značaju za otvaranje kvalitetnih i dobro plaćenih radnih mjesta na području općine.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici njihovih principala japanskog Canon-a i Glory-ja s kojima b.t.c. već dugo uspješno surađuje postavši jedna od vodećih tvrtki u regiji na svom području. Tome su doprinijela i njihova vlastita rješenja poput pametnih sefova za depozit gotovine, kompleksnih softvera namijenjenih financijskim institucijama te zahtjevnih ispisnih rješenja i sustava za upravljanje dokumentima. Zbog svega toga je ovaj novi multifunkcionalni poslovni prostor na 2.200 četvornih metara itekako važan za daljnji razvoj tvrtke i radi snažnog istraživačkog i razvojnog centra koji se u njemu nalazi.

Nakon službenog programa svečanost je nastavljena ugodnim druženjem tijekom kojeg su atmosferu podizali Filip Hozjak uz pratnju Darka Golubića i Tamburaškog sastava Mamurluk te Mia Maltar kvintet.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Mlada sopranistica Marija Magdalena Kočila oprostila se od Međimurja

Marija Magdalena Kočila završila je svoja srednjoškolska glazbena naukovanja...

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac oženio se na Filipinima

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac ponovno se oženio. Vjenčao...

FOTO Međimurci opet iskazali svoju humanost!

Brojni ljudi dobre volje, jučer, u subotu, 24. rujna...

FOTO Trčalo se za međimurske ‘Downiće’

U subotu je u Mačkovcu održana humanitarna utrka za...