ZA SVE REKREATIVCE I "NOĆNE PTICE"

U Čakovcu drugi noćni cener za doček ljeta

Za samo nekoliko dana trčimo u ljeto, pa će tako Čakovec 21. lipnja ponovo biti domaćin jednoj drukčijoj utrci ČK10. Trčanjem će nekoliko stotina građana potrčati u 21:06 i simbolično utrčati u ljeto. 

Po drugi puta Čakovec ima svoj noćni cener, ČK10 i time se upisuje, zajedno s Polumaratonom Zrinskih, na kartu velikih i popularnih trka. Utrkom građana na 5 kilometara i glavnom utrkom na 10 kilometara organizatori su odlučili pokazati da baš i ti možeš trčati i pokušati biti bolji!

Podjela startnih paketa biti će u ponedjeljak od 15:00 do 20:30 u predvorju Centar za kulturu Čakovec, dok će proglašenje najboljih na 2. noćnoj utrci grada Čakovca #ČK10 biti isti dan, po završetku utrke, u 23:00 sata ispred CZK
Za glazbeni program zadužen je Red Bull Stribor i naš DJ PNCJ, koji će vas zagrijavati od 20:00 sati ispred starta, ali i rasplesati nakon pobjedničkog utrčavanja u finiš na Trgu Republike, odmah ispred “orla”. 

Cijelo vrijeme utrke, od 20:30 do 22:30, biti će zatvorena dionica od hotela Park do kružnog toka kod Pošte, ulica Vladimira Nazora do Kalničke i Dr. Ivana Novaka od BP INA do Zrinsko Frankopanske od 21:00 do 21:30.

Tome Masaryka, Ivana Mažuranića i Kralja Tomislava do Mihovljanske od 21:15 do 21:45, Mihovljanska i dio ZAVNOH-a od 21:15 do 22:00 dok će se na ostalim dionicama utrke promet naizmjenično propuštati. 

Sve građane molimo za strpljenje, sportsku podršku i bodrenje trkača, a sve molimo za pridržavanje epidemioloških mjera, poštivanje distance i odgovorno ponašanje. 

Za one najupornije startnine je moguće kupiti do nedjelje u 23:59 u sustavu Entrio na linku.


Najnovije vijesti

Pročitajte više