ZANIMLJIVA, KORISNA I POUČNA RADIONICA

TZG Preloga poziva na zanimljivu radionicu – Kako obogatiti ponudu i oduševiti gosta!

Autor: TZ grada Prelog Foto/Video: TZ grada Prelog
- Advertisement -

Turistička zajednica Grada Preloga poziva pružatelje smještaja, ugostitelje, djelatnike turističkih agencija i zainteresirane dionike u turizmu na zanimljivu radionicu o uvođenju turističkih proizvoda u svoju ponudu s namjerom privlačenja više gostiju i motiviranja tih gostiju na duži boravak u destinaciji. Radionicu naziva „Kako obogatiti ponudu i oduševiti gosta“ vodit će Nikolina Novinić, ime koje stoji iza obrta za savjetovanje i edukaciju – Destinova te poznata i nagrađivana stručnjakinja za turistički marketing i poslovanje. Zanimljiva, korisna i poučna radionica održat će se 17. listopada 2023. godine u Hotelu Panorama s početkom, u 16 sati. Za sudionike je osigurana i večera.

Sudionici radionice saznat će više o trendovima u turizmu važnima za područje kontinentalne Hrvatske i Međimurja, upoznat će pojam storytellinga u turizmu kao sredstva inovativne turističke ponude, naučit će više o brendiranju turističkog proizvoda te na temelju vježbi dobiti potrebne alate za stvaranje temelja brenda, diferencijaciju na tržištu, kreiranje idealnih gostiju i kreiranje vlastite idealne priče.

Uz sve navedeno, voditeljica radionice dotaknut će se i digitalnih kanala za prodaju i marketing smještajnih objekata i ostalih dionika u turizmu, a na primjeru sportova na vodi, koji su se provodili u više termina ovog ljeta u Sportsko-rekreacijskoj zoni Marina Prelog, sudionici će saznati kako obogatiti ponudu zanimljivim turističkim proizvodima i motivirati gosta na duži boravak u destinaciji.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 13. listopada, odnosno do popunjavanja kapaciteta, na broj telefona 099 711 6995 ili pak na mail tz@prelog.hr. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto! Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Radionica je uključena u projekt Turističke zajednice Grada Preloga „Razvoj i unapređenje turističkog proizvoda – Sportovi na vodi Grada Preloga“ koji je u većem dijelu financiran od strane Hrvatske turističke zajednice preko Fonda za turistički nerazvijena područja i kontinent. Cilj projekta je razviti i unaprijediti turistički proizvod „Sportovi na vodi Grada Preloga“, uključiti turistički proizvod u ponudu smještajnih objekata destinacije i turističkih agencija u obliku izleta ili turističkih aranžmana, povezati pružatelje aktivnosti i destinacijske menadžment organizacije te doprinijeti gospodarskom boljitku destinacije. Projekt se fokusira i na održivost destinacije, budući da je zahvat navedenih aktivnosti u okoliš minimalan.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još