GREENIFY INVEST

Tvrtka iz Čakovca koja će vam olakšati sve postupke pri kupnji ili prodaji nekretnina!

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: Stjepan Hranilović
- Advertisement -

Greenify Invest d.o.o. mlada je tvrtka sa sjedištem u Čakovcu koja pruža sveobuhvatan servis usluga, koji će olakšati postupak prikupljanja i ishođenja papirologije i dokumentacije potrebne za kupnju ili prodaju nekretnina.

Agenciju za posredovanje u prometu nekretnina, osnovanu 2022. godine, vode dvije ambiciozne poslovne žene – Maja Jambrović i Ivana Kirić, a zajedno posluju na području Međimurske i Varaždinske županije, Istre i Dalmacije, Slovenije i Austrije.

Stručnost, posvećenost i osobni pristup

Uz Maju i Ivanu stoji tim koji se sastoji od licenciranog agenta za posredovanje u prometu nekretnina, voditelja pripreme i provedbe EU projekata te magistra prava i upravljanja nekretninama. Također, surađuju s vanjskim stručnjacima iz područja geodezije, građevinarstva, projektiranja, odvjetničkih usluga te marketinga.

Njihov tim sastavljen od stručnjaka pruža podršku tijekom cijelog procesa kupoprodaje ili najma nekretnine, te zajedno nude usluge pribavljanja potrebne dokumentacije, oglašavanja nekretnine i pružanja pravne podrške uz osobni pristup klijentu.

Certificirani za pripremu i provedbu EU projekata

Greenify posjeduje certifikat za pripremu i provedbu EU projekata, te prati natječaje na europskoj razini, prepoznaju prave prilike i ne puštaju ih. S njima na putu, priprema i provedba projekta postaju putovanje koje ćete s radošću zapamtiti.

Vjeruju da je pozitivan stav ključno rješenje većine problema, stoga su usvojili upravo takvu politiku poslovanja. Stalna komunikacija s klijentima vodi do konačnog cilja – uspješnog ostvarenja želja. 

Za bilo kakav upit Greenify Invest d.o.o. možete kontaktirati putem e-mail adrese ili pozivom na brojeve u nastavku: +385 99 474 3454, maja.jambrovic@greenify-invest.com ili

+385 99 474 3453, ivana.kiric@greenify-invest.com

Greenify Invest – gdje vaša nekretninska priča dobiva svoje bajkovito poglavlje.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Krenula sezona Sportova na vodi prvim nedjeljnim druženjem

Turistička zajednica Grada Preloga i ove godine nastavlja sa...

Bila je privilegija poznavati Danijelu

Na preloškom groblju u subotu prije podne održan je...

FOTO Emotivni oproštaj župnika Mislava Mikaca sa župljanima! Bilo je i suza!

Izuzetno emotivno bilo je danas na oproštajnim svetim misama...